"We zijn op ons gevoel afgegaan"


Boy Dirksen en Samantha Wijkhuijs zochten een leuk huis om in samen te wonen. Het huisje van Samantha in hartje Middelburg was te klein, dus ze gingen op zoek naar iets ruimers. Ze startten hun zoektocht op Funda, maar kwamen erachter dat dit niet de beste eerste stap was.

“Het bleek niet heel handig om een huis te zoeken, terwijl mijn huis nog niet verkocht was”, aldus Samantha. “Dat merkten we toen we al een tijdje aan het zoeken waren. Als je een bod op een woning doet, kiezen verkopers liever voor de koper die geen ontbindende voorwaarden voor de verkoop van een eigen woning nodig heeft. We hebben toen dus besloten om eerst mijn huis te verkopen en daarna verder te zoeken.”

Boy en Samantha stapten hiervoor bij Sinke Komejan binnen. “We zijn op ons gevoel afgegaan. We hadden natuurlijk al wat bezichtigingen van verschillende huizen gedaan en zo al meerdere makelaars ontmoet. Eén daarvan was Rick Hengst van Sinke Komejan. We hadden direct een goed gevoel bij hem. Hij nam de tijd voor ons, legde alles heel goed uit. En af en toe was er ook ruimte voor een grapje van mens tot mens. Het voelde allemaal heel natuurlijk. Tijdens de verkoop van mijn woning bleek hij ook nog eens heel goed bereikbaar te zijn. We hadden steeds in no-time antwoord op onze vragen.”

Het huis van Samantha, Eigenhaardstraat 5 in Middelburg, was binnen een week verkocht. “We konden dus meteen verder met onze zoektocht. Het huis aan de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen hadden we al een keer gezien en bezichtigd. Omdat we toen mijn huis nog niet verkocht hadden, is het niet doorgegaan, maar dit keer wel. Het heeft echt alles wat we willen. Meer ruimte, een fijne leefkeuken en heerlijke tuin. En het is een beetje anders dan anders, dat vinden we ook leuk. We kunnen er per oktober in, maar moeten er dan eerst nog veel aan doen. Waar ik nu al naar uit kan kijken, is op zomeravonden barbecueën met vrienden en familie in die heerlijke tuin.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?