‘We zagen meteen potentie in het pand’

 Als eigenaar van Madeno Racing, servicecentrum en distributeur van schokdempers, is voor Leo van derMaden geen dag hetzelfde. “Wij verkopen hoogwaardige Öhlins schokdempers”, vertelt Leo. “Dat zijnde Ferrari’s en Rolexen onder de schokdempers, zeg maar. Naast de verkoop zijn we gespecialiseerdin de ontwikkeling, assemblage, montage en service van automotive schokdempers.” Als officieelÖhlins-servicecenter is Madeno Racing verantwoordelijk voor Nederland en België, maar ze hebbenook klanten wereldwijd. “Onze klanten zijn heel divers: van klassiekers en straatauto’s voor dagelijksgebruik tot race-, rally- en rallycrossauto’s. We bieden service aan zowel de hobbymatige autosporterals professionele fabrieks- en LMP1-teams op het allerhoogste niveau.”

Nu zit Madeno Racing nog in Oude-Tonge, maar Leo kan niet wachten om naar Tholen te verhuizen. “Wezagen meteen de potentie van het pand. In drie maanden gaan we er een gespecialiseerd suspensiontechnology center van maken, met ruimtes om de schokdempers te reviseren en te testen, ruimtes voormontage en specifieke onderstel-set-ups. In de hal komt een tweede verdieping voor magazijnruimte enook buiten is genoeg ruimte voor uitbreiding. Het pand is drie minuten vanaf de A4 richting Amsterdamen België: super centraal dus. Daarbij is Tholen ook leuk voor klanten uit binnen- en buitenland. Als ze hunauto komen ophalen kunnen ze aan het haventje vis eten en de Zeeuwse specialiteiten proeven.”

De aankoop van het pand is volgens Leo in prettige en professionele harmonie gegaan. “De vorige eigenaarheeft dit pand gekocht én verkocht via Sinke Komejan, dat zegt genoeg. Ik waardeer dat ze zowel met deverkoper als koper meedenken.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?