‘We wilden dichtbij de paarden wonen’

Er was veel belangstelling voor dit huis. Wel twintig mensen bekeken het voor ons en verschillenden hebben ook een bod uitgebracht,” legt Linda uit. Het rijtjeshuis van haar en Coen in Middelburg stond al vanaf begin 2014 te koop. Dat wilden ze eerst verkopen voordat ze naar iets anders gingen kijken. “Ik kom uit Domburg en Linda uit Ritthem. We wilden meer ruimte en ook meer in de buurt wonen van onze paarden die in Dishoek staan.” Coen is een fervent ringrijder en heeft een boerenpaard en een veulen. 

Toen ze hun huis verkochten en de kopers er per 1 oktober in wilden, gingen ze rondkijken in Biggekerke, Zoutelande en Koudekerke. Zo kwamen ze terecht aan de Bosweg in Zoutelande. Een huis uit 1960 dat goed onderhouden is. Rob van Avermaete van Makelaarskantoor Zwaan leidde hen rond tijdens de bezichtiging. “Hij gaf een heel eerlijk beeld van het huis, we zijn achteraf geen verrassingen tegen-gekomen,” zegt Coen met een zijdelingse blik naar Linda. Die schudt haar hoofd. “Rob heeft alle manco’s en pluspunten benoemd, de mogelijkheden en onmogelijkheden. We hebben hier wel een uur aan de tafel gezeten. De dag daarna zijn we met onze ouders gaan kijken en ’s avonds werd ons bod geaccepteerd.”  

Op 19 september passeerde de akte en de 21e gingen ze op vakantie. Dat was al gepland. Bij thuiskomst konden het echtpaar Minderhoud flink aan de slag. De bovenverdieping is gestript en voorzien van nieuwe plafonds, radiatoren, elektra en laminaatvloeren terwijl ze zelf in de zomerwoning in de tuin sliepen. Sinds de jaarwisseling is deze verbouwing klaar en volgde de zomerwoning. Deze is ook compleet gereviseerd en voorzien van een schitterend zwart-wit interieur. De benedenverdieping heeft alleen een lik verf gekregen én een vaatwasser. “Dat afwassen was ik erg snel beu,” grinnikt Linda.

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?