'We kochten het zonder ons eigen huis te hebben verkocht'

In 2003 kochten Stefanie en Bert Jan Oosterhuis de woning in de J. Brasserstraat, waar zij bijna dertien jaar met veel plezier hebben gewoond. In mei kochten ze een nieuwe woning, 700 meter verderop, maar hun oude woning hadden zij nog niet te koop gezet. Makelaar Michael Jellema van Sinke Komejan bracht hier verandering in. Begin juni was de woning verkocht en in augustus was het stel, samen met hun dochters (twee en vijf jaar), verhuisd naar hun nieuwe woning.

Meneer Oosterhuis: “Het huis in de J. Brasserstraat had een standaard opzet voor een twee-onder-een-kap-woning. In 2008 is er flink uitgebouwd en is de garage een mooie open keuken geworden met uitzicht op de tuin. Het is een comfortabel en licht huis en beneden is het erg ruim. De straat zelf bestaat uit een mix van vrijstaande en twee-onder-een-kap-woningen, dat geeft het een luxe uitstraling. Ook de wijk is erg prettig en ligt op fietsafstand van de stad. Nadat de N57 is gerealiseerd was het per auto ook goed bereikbaar. Vergeleken met de oude route door de stad, scheelt het maar liefst 11 stoplichten tot de A58”.

“Via het internet waren wij op zoek gegaan naar een nieuwe, ruimere en vrijstaande woning. Op funda.nl zagen wij een huis in de Nadorstweg te koop staan. Na de bezichtiging twijfelden we geen moment! We kochten het zonder dat wij ons huis nog maar te koop hadden gezet.”

“Nadat wij drie verschillende makelaars hadden gesproken, hebben we voor Michael Jellema gekozen. Mijn beeld bij Sinke Komejan was eigenlijk heel anders tot ik Michael Jellema sprak. Hij paste het beste bij de doelgroep die wij voor ogen hadden. Hij is sympathiek, vakkundig en open over zijn aanpak. Ook had hij een realistische prijsstelling. Al snel volgden er een aantal bezichtigingen en de eerste kijkers kochten het. De kopers zijn leuke mensen en het huis is in goede handen. Wij zijn ook erg blij met onze nieuwe woning, maar we missen onze oude buren nu al.” 

 

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?