“We hebben twee makelaars uitgenodigd en Sinke Komejan kwam als beste naar voren.”

“Voor mijn werk hebben wij een aantal jaar in het buitenland gewoond,” vertelt Bart Makkink. “Toen we in Nederland terugkwamen wilden we een huis dat helemaal naar onze zin was. En zo kwamen we ertoe om een huis te laten bouwen in de Mortiere. We hadden een kavel op het beste plekje van de wijk:  alleen bestemmingsverkeer en uitzicht over de golfbaan, die er toen nog moest komen. Je zit zo op de snelweg en voorzieningen zijn goed bereikbaar.”

Het huis dat gebouwd werd, voldeed aan de wensen die Bart en Hilke hadden. “Wij houden van een jaren ’30 stijl en dat hebben we door heel het huis terug laten komen. Maar dan wel  met het comfort van nu.” Dat betekende bijvoorbeeld dat het huis goed geïsoleerd is en dat de zonnepanelen op het dak een negatieve  energierekening opleveren. Bart: “Het is een licht huis. De tuin is in stijl, met veel beschutting en verschillende hoekjes om te zitten. In Duitsland woonden we in een huis waar je kon zien dat er over alles was nagedacht. Dat leidde ertoe dat wij dat zelf ook gedaan hebben: veel stopcontacten en verschillende waterkranen zorgen ervoor dat het een heel praktisch huis is geworden.”  

En nu vertrekken ze naar de binnenstad. Bart: “Voor we naar de Mortiere gingen, hebben we tijdelijk in het centrum gewoond en dat beviel goed. Nu onze dochters het huis uit zijn, komen we in een andere fase en hebben we een mooi huis in de binnenstad gevonden.”  De verkoop van het huis ging razendsnel. “We hebben twee makelaars uitgenodigd en Sinke Komejan kwam als beste naar voren. Zij wilden meedenken, het is een jong en dynamisch team met veel energie. De eerste bezichtiging was meteen raak en in een goede week was het huis verkocht. “Het huis moet qua stijl natuurlijk bij je passen, maar als dat zo is, dan krijg je veel waar voor je geld!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?