"We gaan het huis, maar ook de plek waar we wonen, zeker missen"

Toen Jeffry en Eva Krijger hun huis aan de Kanonweistraat in Domburg kochten, was er tientallen jaren niets aan gedaan. “Je kunt rustig stellen dat er sprake was van achterstallig onderhoud,” vertelt Eva. “Het toilet was zelfs nog buiten.” Er werd dus hard geklust. Alleen de voorgevel is blijven staan; de rest van het huis werd in de avonduren grondig onderhanden genomen. Met als resultaat een prachtig huis dat van alle gemakken voorzien is. Maar nu het gezin uitgebreid is met dochters Felien en Meis, wordt het huis te klein.

“We gaan het huis, maar ook de plek waar we wonen, zeker missen. Domburg is een leuke plaats om te wonen. We hebben Domburg in de afgelopen jaren wel veel drukker zien worden door het toerisme. Hoewel we dicht bij het centrum wonen, is dit een relatief rustige straat. Een nadeel is wel dat je zomers moet zoeken naar een parkeerplaats.” Het gezin Krijger vertrekt naar Vrouwenpolder en is bezig om daar een huis aan hun wensen aan te passen.

Eva vertelt: “De verkoop ging heel snel. We hebben diverse makelaars binnen gehad. Bij Wilco Wisse van Makelaarskantoor Zwaan hadden we gelijk een goed gevoel. Vier bezichtigingen, drie keer een bod en binnen twee weken verkocht aan een Duits stel. Die willen er permanent gaan wonen. Ik zou deze makelaar zeker bij andere mensen aanraden, we zijn er heel tevreden over.” En hebben de kinderen zin in de verhuizing? “De oudste is drie, maar heeft er wel besef van dat we gaan verhuizen. Ze weet heel goed wat ze wil: een kamer met roze hartjes op het behang!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?