‘Van wijn naar welzijn’

Het is een karakteristiek pand aan het Molenwater in Middelburg. Wijnkoperij Van Leerzem was er jarenlang gevestigd. Maar nu is er een nieuwe, enthousiaste eigenaar: Saskia Goetheer. 

Zij vertelt: “Ik bracht het vriendinnetje van mijn dochter naar huis toen ik zag dat het te koop stond. En ik dacht: Dit wordt het!”  Saskia is fysiotherapeut en manueel therapeut  en werkt nu in een maatschap in Vlissingen. Het idee is om aan het Molenwater een centrum voor gezondheid en welzijn te starten, waar vanuit verschillende disciplines gewerkt wordt. Er zijn al een coach en een massagetherapeut die ook een plek in het pand krijgen.  

“Binnenkort houden we een informatie-avond om te kijken of er nog meer mensen ‘aanschuiven’ bij dit concept. Je kunt denken aan een voedingsdeskundige of een ostheopaat. Ik wil naar de hele mens kijken, dus niet naar ‘de elleboog’ die langskomt voor behandeling, maar naar de man of vrouw die last heeft van zijn arm of rug. Dan is het mooi als je binnen ons centrum breder kunt werken dan alleen via fysiotherapie.” 

Saskia vindt dat het pand een unieke sfeer en energie heeft. “Alleen de gevel is al prachtig! Ik heb samen met iemand van de monumentencommissie door het pand gelopen en die wees me op allerlei mooie details. Het is echt een gebouw met een geschiedenis.” Binnen moet er  veel gedaan worden.  Saskia en haar dochter gaan boven ‘de zaak’ wonen en beneden komen vijf werkruimtes. “Mijn dochter stelde al voor om een glijbaan van boven naar beneden te maken, zo kan ik snel naar mijn werk”, lacht Saskia. De koop verliep voorspoedig, mede door het prettige contact met Jeroen Visser van Sinke Komejan. “Mijn planning? Eerst verbouwen, dan ergens in december starten en in januari 2018 de officiële opening. Daar heb ik nu al zin in!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?