‘Van 50 naar 311 m2’

“Het is een beetje wennen. Ik had een werkruimte van 50 vierkante meter en nu heb ik 311 vierkante meter. Dat is best een verschil,” lacht Martin Weststrate. “Maar ik ben er super blij mee.”

Sinds enige tijd is hij de gelukkige eigenaar van een bedrijfsloods met kantine en kantoorruimte aan de Ambachtsweg in Kapelle. Hij heeft een bedrijf in bestrating, tuinaanleg en tuinonderhoud en werkt voor particulieren en bedrijven. “Het bestraten is erg weersafhankelijk. Als er vorst in de grond zit, kun je niet bestraten. Maar zo’n winter als afgelopen jaar? Dan gaan we gewoon lekker door.” Martin vertelt: “Je krijgt na een aantal jaren steeds meer materiaal om je werk uit te voeren. Dat moet je wel opslaan. Ook voor de opslag van stenen, banden, zand en groenafval was meer ruimte nodig.” Martin is ZZP’er en heeft dus een eenmanszaak, al huurt hij dagelijks mensen in. “Natuurlijk neem je een risico als je grotere bedrijfsruimte aankoopt. Maar ik vind dat je vooruit moet kijken, en niet achterom. 

De loods die ik in Wemeldinge huurde werd echt te klein. Ik heb er ook wel over gedacht om nieuw te bouwen, maar deze loods voldoet prima aan mijn eisen. Na een bezichtiging met de makelaar van Sinke Komejan is het verkoopproces in gang gezet. Nou, dat verliep prima. Een aantal weken later was ik eigenaar van het pand. Er is ook kantoorruimte in het pand, maar daar doe ik voorlopig niks mee. De administratie doen we gewoon thuis.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?