‘Uitzicht van het kanaal tot de Lange Jan’

“Dit appartement was van mijn ouders, die er als nieuwe bewoners introkken. Toen ik bezig was met de verkoop omdat mijn moeder was overleden, kreeg ik werk in Zuid-West Nederland. Wij zijn er toen zelf gaan wonen,” vertelt Willem de Graaf.

En nu verkoopt hij het penthouse aan de Meestoof waar hij samen met zijn vrouw Trees ruim zeven jaar met veel plezier heeft gewoond. Maar zo gaan de dingen: hij is inmiddels met pensioen en alle drie de kinderen zijn gaan wonen in de plaats waar ze ooit op de middelbare school zaten, Apeldoorn. 

“De afstand Middelburg-Apeldoorn vinden we net iets te ver”, lacht hij. Toen zij aan de Meestoof kwamen wonen, pakte het echtpaar De Graaf het grondig aan. De badkamers, de keuken, de vloer: alles ging eruit. En dat resulteerde in een prachtig en ruim appartement op de vierde verdieping. “Het heeft veel ruimte en je hebt een fantastisch uitzicht over Middelburg. Wij zijn zeilers en een poosje heeft onze boot zelfs voor de deur gelegen. Je kijkt van het kanaal tot de Lange Jan: 270 graden uitzicht! En alles op loopafstand. En ook prettig: als we thuiskwamen van vakantie hoefden we hoogstens drie dode kamerplanten te vervangen, verder had je er geen omkijken naar. Gelukkig hebben we het verkocht aan mensen die het appartement echt weten te waarderen, ze hebben mijn ouders zelfs nog gekend! Het contact met Sinke Komejan was prettig. Zij hebben terecht een goede naam en veel kennis van de lokale markt. Vanaf het begin zijn er potentiële kopers geweest. We vertrouwden dat het bij hen in goede handen was en dat vertrouwen is niet beschaamd.”  En nu dus naar Apeldoorn…

“Maar we zullen vast nog wel eens langs gaan om bij deze of gene een kop koffie te drinken. Want we woonden er heerlijk en hadden fijne buren!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?