'Uit nieuwsgierigheid gevonden'

Rob en Carola woonden al vijf jaar in een leuk huis aan de Sloestraat 46 in Zierikzee. “Het staat tegenover een parkje en is lekker ruim, zeker de bovenverdieping”, somt Rob de voordelen op. Concrete verhuisplannen waren er dan ook niet. Tot ze per toeval tegen een drive-inwoning aanliepen.

“We hielden Funda al een tijdje in de gaten, maar meer uit nieuwsgierigheid dan dat we echt op zoek waren”, legt Rob uit. “Maar toen kwam er ineens die drive-inwoning voorbij. Die vonden we altijd al heel leuk. Vooral de speelsheid ervan.” Rob en Carola besloten de sprong te wagen en lieten zich adviseren door Erik de Bruine van Sinke Komejan Makelaars. “Ik had al eens eerder met hem naar een huis gekeken en kende hem bovendien nog uit de tijd van mijn eerste vakantiebaantje. Als ik nog eens een huis op het oog had, moest ik maar bellen, dus dat deed ik. Hij heeft me vervolgens waardevolle tips en adviezen gegeven over de aankoop van de drive-inwoning.”

Ook de verkoop van de Sloestraat 46 nam Erik voor zijn rekening. “Dat heeft hij perfect gedaan. Ons huis is binnen een week verkocht, zelfs boven de vraagprijs. Maar ook het feit dat hij goed bereikbaar was en heel stipt, vond ik prettig. Zijn collega’s op het kantoor vulden dit ook nog eens heel goed aan.” Op 10 februari krijgen Rob en Carola de sleutel van hun nieuwe huis en op 15 maart moeten ze de sleutel van hun huidige woning overhandigen. “Dat geeft ons net even de tijd om onze nieuwe keuken te plaatsen. Verder hoeven we aan het nieuwe huis niet veel te doen.” Gaat hij nog iets missen aan de Sloestraat? “Niet echt, want alles wat we daar hadden, hebben we straks ook nog. Zelfs een leuk uitzicht. We hebben er dus vooral veel zin in.” 

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?