"Toen we hoorden dat wij het mochten kopen, waren we euforisch"

“We zijn lang en intensief op zoek geweest naar nieuwe huisvesting,” vertelt Jill de Rooij. Samen met haar moeder Ineke Lagaay is zij eigenaar van praktijk Pi-Spello. Wat begon als de ontwikkeling van een methode voor kinderen met spellingmoeilijkheden en dyslexie, is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk waar wekelijks 250 kinderen komen voor onderzoek en behandeling van dyslexie, maar ook voor leerproblemen en -psychologische zorg.

Jill vertelt: “We huurden al bijna tien jaar een pand van de gemeente Goes, maar dat is verkocht. Dat dwong ons om verder te gaan kijken. We wilden graag een gebouw in het centrum kopen, maar dat vind je niet zo snel. Na lang zoeken kwamen we bij het pand aan de Westwal uit en dat sprak ons meteen aan. Het object werd door Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars bij inschrijving verkocht in opdracht van de gemeente Goes. Voorheen was het Leger des Heils hier gevestigd. De plek is prachtig: lekker rustig en aan het water. Kinderen kunnen hier gemakkelijk naar toe fietsen. Het gebouw heeft veel mogelijkheden en dat is maar goed ook, want we hebben veel behandelkamers nodig, plus kantoorruimte en opslag voor onze uitgeverij.

Dit pand past bij ons, het heeft geen al te zakelijke uitstraling, het is toegankelijk. De verkoop bij inschrijving was wel even lastig: er waren kijkdagen en er moest bij de notaris een bod gedaan worden. Wij hebben er echt alles aan gedaan om dit te verwerven; we hebben zelfs een film over ons werk aangeboden aan het college van B&W!” Jill lacht: “Na het bod moesten we nog weken wachten voor we hoorden wie het mocht kopen. Toen we hoorden dat wij het mochten kopen, waren we euforisch. Nu zijn we druk bezig met de vergunningen, maar ik hoop dat we dit kalenderjaar nog kunnen verhuizen.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?