'Professioneel, behulpzaam en klantgericht’

De instapklare en goed onderhouden woning in de Glacisstraat ligt op loopafstand van het centrum en de Boulevard van Vlissingen. Jaco: “Het is een warm en karakteristiekvol huis met luxe afwerkingen. De woning is voorzien van een luxe keuken en een ruime luxe badkamer en maar liefst drie slaapkamers. De zonnige achterplaats is gesitueerd op het zuidoosten. De nieuwe bewoners kunnen er zo in! Het is dan ook geen verassing dat de woning zo snel is verkocht.” 

Onlangs zijn Jaco en Marianne eigenaar geworden van hun nieuwe woning in Rosenburg. Marianne is geboren en getogen in Vlissingen en daarom is het ook geen verassing dat zij in Vlissingen blijven. “Wij waren op zoek naar een woning met meer ruimte en we zijn erg blij dat we deze hebben gevonden. Momenteel zijn wij druk bezig met de verhuizing.”

“Wij hebben voor Sinke Komejan gekozen vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het makelaarskantoor Sinke Komejan kwam op alle punten als beste uit de bus. Onze makelaar Michael Jellema heeft ons perfect begeleid. Hij werkt met korte lijnen en daar waren wij erg tevreden over. Michael is professioneel en behulpzaam maar ook zeker erg klantgericht. Het was een prettige samenwerking. We zijn heel tevreden met de snelle verkoop van ons huis!”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?