‘Persoonlijk en professioneel’

 

Het huis van de familie Timmerman was sneller verkocht dan ze dachten. Binnen no time was het al raak en de eerste bezichtigingen werden in rap tempo ingepland. De reacties lazen ze achteraf terug in het digitale klantendossier. De familie had regelmatig contact met makelaar Casper Scholten en waren erg tevreden over de handelswijze van Sinke Komejan. 

Zeven jaar lang heeft de familie Timmerman in de Sint Antheunisstraat in Middelburg gewoond. Het huis werd te klein en met nog niets anders op het oog werd de woning te koop gezet. “Binnen anderhalve week was het huis al verkocht, daar waren we niet op voorbereid! Het ging zo snel dat we nu tijdelijk ergens anders wonen. Ondertussen zijn we nog op zoek naar een nieuwe woning!” vertelt Marloes.

Familie Timmerman heeft verschillende makelaars benaderd maar gekozen voor Sinke Komejan. “Zij kwamen erg persoonlijk en professioneel op ons over.” Er werden foto’s gemaakt van het huis door een professionele fotograaf en flyers bij de buren in de brievenbus gestopt. Marloes: “We hebben erg veel complimenten gekregen over de foto’s en de algehele presentatie.” Het was dan ook geen verrassing dat er al heel snel meerdere bezichtigingen werden ingepland. Na elke bezichtiging kregen ze een telefoontje van de makelaar om hen op de hoogte te houden. Op het digitale klantendossier las de familie graag de meningen van de mensen die het huis hadden bezichtigd. Marloes: “We zijn dankzij de werkwijze, het vlotte proces en het regelmatige contact zeer tevreden over Sinke Komejan Makelaars. 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?