‘Mooie winkel op unieke locatie!’

Mevrouw Poppe werkte al 20 jaar in de modezaak van haar familie in Sas van Gent. In mei 2014 nam ze de stap om een eigen winkel te starten in het voormalige ABN-AMRO gebouw in Sas van Gent. De modezaak Bankgeheim opende in september 2014 haar deuren.“Vanuit mijn keuken kan ik het pand zien. ABN-AMRO was eerst ook mijn bank, dus ik wist al goed hoe het pand er van binnen uit zag. Het is een degelijk en ruimtelijk pand en ik zag er gelijk een winkel in.

De modezaak is gesitueerd aan de markt. “De ideale locatie voor een conceptstore. Dat betekent dat we een bijzondere mix van merken en producten in huis hebben met een moderne belevenis van winkelen. De kracht van Bankgeheim is de combinatie van het assortiment en onze passie om iemand te adviseren.” 

Voordat de winkel open kon, stonden er de nodige werkzaamheden op de planning. “We hebben er een nieuw plafond in gelegd en een aantal muren weggehaald, zodat het een grote open ruimte werd. Verder hebben we een aantal dingen laten staan van de oude inrichting, zoals kluisjes die nu gebruikt worden als een decoratieve kast voor kleding en accessoires. Het geeft toch een bepaalde sfeer aan de winkel.” 

Sinke Komejan heeft het pand verkocht in collegiale samenwerking met Jones Lang Lasalle. “Ik had nog nooit eerder een bedrijfspand gekocht. Het was voor mij dus allemaal nieuw en ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Jeroen Visser van Sinke Komejan en Christiaan de Rooij van Jones Lang Lasalle hielden me goed op de hoogte van alle zaken en ik ben geen rare dingen tegengekomen. Het was prettig zaken doen!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?