‘Met een goed gevoel naar de Poel!’

Grote, niet-verplaatsbare bezittingen, zoals grond en datgene wat daarmee aard- of nagelvast is verbonden… dat is vastgoed. Klinkt een beetje stoffig, hè? Dat de wereld van het vastgoed niet zo saai is als het lijkt bewijst Vincent Pieters (38) met zijn onderneming Centiss. Zo’n 20 jaar geleden startte Pieters in de vastgoedsector. Vandaag de dag vat hij zijn activiteiten in zijn eigen onderneming ‘Centiss’. Centiss biedt op vastgoedgebied een breed scala aan diensten, zoals het beheren van vastgoedportefeuilles, het (her-)ontwikkelen van bedrijfsmatig vastgoed en het beheren van VvE’s (vereniging van eigenaren). Het bedrijf heeft inmiddels drie vestigingen: in Goes, Rotterdam en Muiden. Voor Centiss is het tijd voor een nieuwe stap. Pieters ging voor zijn onderneming op zoek naar een nieuw pand in Goes. Sinds kort is hij de trotse eigenaar van het pand aan de Smithweg 1.04.

Vincent: “Centiss houdt zich onder meer bezig met VvE beheer. Het financieel gezond houden van VvE’s en het optimaliseren van woongenot van bewoners zijn hier onderdeel van. Steeds meer VvE’s in Zeeland kiezen voor onze dienstverlening, daar zijn we ontzettend blij mee. Door de flinke groei die we doormaken moesten we op zoek naar nieuwe kantoorruimte. Op den duur zag ik het pand naast DMARC te huur staan. Ik zag meteen de voordelen. Gelegen op een goed bereikbare locatie in Goes met voldoende parkeergelegenheid en een pand dat naar mijn eigen inzicht en smaak ingericht kon worden. Helaas stond het pand te huur en niet te koop. 

Al snel bleek verkoop helaas niet bespreekbaar. Dat was wel even een uitdaging, iets willen kopen wat niet te koop staat. Ik heb het proces in gang gezet, contact opgenomen met Jeroen Visser, de bedrijfsmakelaar van Sinke Komejan en de partijen de voordelen van het kopen uitgelegd (tsja, dat is mijn vakgebied en op deze manier krijgen ze uiteraard ook hele leuke buren!). In goede harmonie hebben we aan deze uitdaging gewerkt en is de koop tot stand gekomen. Het waren plezierige gesprekken en Jeroen heeft echt zijn best gedaan. Het is keurig verlopen, voor zowel de kopers als de verkopers. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”

Met deze transactie wordt Centiss direct onderdeel van de VvE Nansenhoek. Het is erg leuk om dit proces eens van de andere kant mee te maken. En nu? Lekker aan de slag in het nieuwe pand? “Zeker”, zegt Vincent. “Onze verbouwplannen zijn inmiddels goedgekeurd door de leden van de VvE tijdens de ALV.”

We wensen Centiss een succesvolle tijd toe in de Poel!

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?