'Konden we ons huis maar meenemen'

Jennifer Domin is samen met haar vriend en dochter acht jaar geleden in de gewilde nieuwbouwwijk 'Mortiere' komen wonen. Het is een riante twee-onder-één-kap-woning met een vrijstaande garage. Elke dag reizen ze beide heen en weer naar hun werk in Zuid-Holland. Vanwege de reisafstand staat hun woning te koop en zijn ze op zoek naar een huis in de buurt van hun werk.

Jennifer komt uit Breda en haar vriend komt uit Vlissingen. “We waren op zoek naar een huis maar ik had meer gevoel bij Middelburg. Toen zagen wij de plannen voor woonwijk Mortiere in Middelburg en vielen meteen voor de bouwstijl. De huizen zijn gebouwd in een jaren ‘30 stijl en hebben mooie grote voor-tuinen. Aan de achterkant is ons huis uitgebouwd waar een ruime keuken te vinden is. Dankzij de grote raampartijen geniet je van veel lichtinval. Het is een erg kindvriendelijke wijk en we zitten zo op de snelweg! We zijn nu aan het oriënteren naar een nieuw huis dichterbij ons werk en hebben ons huis te koop gezet zodat wij in de toekomst niet elke dag meer hoeven te reizen. Ik heb wel veel moeite met weggaan, als we ons huis konden oppakken en meenemen zou ik het zo doen!” 

Er zijn meerdere makelaars langs geweest, maar met makelaar Michael Jellema was er meteen een klik. “Hij is realistisch, positief en ook erg enthousiast over het huis. Hij overlegt alles met ons en biedt ruimte voor beslissingen. We worden regelmatig op de hoogte gehouden via de mail en hij komt altijd onze afspraak na. Zodra hij een stap buiten de deur zet na een bezichtiging, belt hij ons meteen!”

Bluesroute 53, Middelburg € 389.000,-

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?