'ik zou er makkelijk nog 10 jaar kunnen wonen'

Liesbeth de Haas heeft 26 jaar met veel plezier in Goes gewoond waarvan vijf jaar in de Koos Vorrinkstraat op nummer 25. Het is een ruime split level woning met een inpandige garage en een royale serre. Omdat Liesbeth gaat samenwonen in de randstad, waar zij oorspronkelijk ook vandaan komt, kwam haar woning te koop te staan bij Sinke Komejan Makelaars. En deze was binnen een paar maanden verkocht.

In de 26 jaar dat Liesbeth in Goes woonde heeft zij hier veel opgebouwd. “Het is dan ook een hele stap om weer opnieuw te beginnen, maar ik heb er erg veel zin in. Aan de verkoop van mijn woning zaten dan ook twee kanten. Het was een hele fijne woning, het ligt in een goede buurt en ik heb leuke buren. Het is precies goed voor mij. Als dit niet op mijn pad was gekomen zou ik er makkelijk nog tien jaar kunnen wonen” vertelt Liesbeth.

“De woning is erg ruim en ligt op een goede plek, alles zit in de buurt. Het is geen doorsnee huis vanwege de unieke indeling zoals de trappetjes en de verschillende woonniveaus. Dat geeft het huis juist sfeer en karakter. Dankzij de gigantische serre is er veel lichtinval en door de gunstige ligging van de groene tuin kun je hier de hele dag van de zon genieten.”

“Ik heb meerdere makelaars uitgenodigd voor een gesprek waaronder ook Sinke Komejan Makelaars. Simon Corbijn kwam op visite en hij was goed voorbereid, hij wist precies waar hij het over had. Het klikte meteen. Hij is heel degelijk, sympathiek, en erg reëel, ook in de onderhandelingen. De fotograaf die foto’s kwam nemen van het huis was professioneel en ook daarmee was een klik, dit vond ik prettig. Ik wilde zelf ook graag de foto’s hebben dus deze kreeg ik allemaal op een USB-stickje mee. Eveneens heb ik fijn contact gehad met Philip Paul, bij hem kon ik ook altijd terecht als ik nog vragen had. Ik hoop dat de nieuwe bewoners erg blij zullen zijn met hun nieuwe woning.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?