‘Ik heb mijn droomhuis gevonden!’

“De eerste keer dat ik het huis zag op Funda, zei ik direct: Ik heb mijn droomhuis gevonden!” vertelt Nilmini Koen uit Middelburg. “Ferry en ik waren al een tijdje op zoek naar een huis dat met onze woonwensen matchte en inmiddels zochten we zelfs tot aan Bergen op Zoom. Het huis aan de Debussylaan in Goes is precies wat we willen: een vrijstaande woning met veel ruimte voor ons gezin.

Alles klopt: de tuingerichte woonkamer, de garage met oprit, de open haard. Voor onze zoontjes Joah en Demian is er een speeltuintje in de buurt en de school is bij wijze van spreken om de hoek. Je kunt er zo naar toe lopen. Het huis heeft een mooie ligging: we kijken uit op het groen en aan die kant komt er voorlopig geen bebouwing. In de buurt zijn meer jonge gezinnen, en dat vinden we positief. ” Goes is een prima plek voor het gezin Koen, ook omdat de familie van Ferry en Nilmini daar woont. Ferry werkt in Middelburg, dus dat is goed aan te reizen en Nilmini’s coachingspraktijk is niet locatiegebonden. 

“Het contact met Sinke Komejan verliep vlot. We werden goed geïnformeerd. We knepen ‘m wel een beetje toen bleek dat we de tweede bezichtigers waren en dat de mensen voor ons al een bod hadden gedaan. Maar gelukkig voor ons ging dat niet door. De onderhandelingen waren binnen een week rond. Het scheelde natuurlijk dat wij ons eigen huis al hadden verkocht.” Het is de bedoeling dat familie Koen in november naar de nieuwe woning verhuist. “ Er moet best veel gebeuren: een nieuwe keuken, stuc- en schilderwerk, opschuren van vloeren en ga zo maar door. Maar Nilmini ziet het wel zitten. “We hebben een strakke planning. Ik ben lange tijd projectmanager geweest, dus dit is echt iets voor mij”, lacht ze. 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?