“Hij kwam met handige tips, waar we zelf niet aan hadden gedacht.”

Balkjes, onlogische ruimtes, krakende vloeren en gekke hoekjes. Oude gebouwen hebben ze. En waar de een blij is eraan te zijn ontsnapt, krijgt de ander heimwee naar die bijzondere sfeer die alleen oude gebouwen hebben. Dat laatste was het geval bij Bas Tramper en Rosalie van Zweeden. 

“We zijn jaren geleden uit een knus appartement in de binnenstad van Middelburg verhuisd naar een eengezinswoning. Een logische volgende stap zou dan zijn dat je naar een twee-onder-een-kap gaat kijken, misschien nieuwbouw, maar dat is niks voor ons. We hebben hier met plezier gewoond, maar de binnenstad bleef lonken”, legt Bas uit.

Ze gingen langs bij De Hypotheekshop in Middelburg. “Toen we onze eerste woning kochten, hebben ze ons ook geholpen. Dat is toen zo goed bevallen, dat we automatisch weer teruggingen. We wilden graag weten wat onze mogelijkheden waren. Dan kun je wel kijken naar rekentools op internet, maar het is fijner en beter om je te laten adviseren in een persoonlijk gesprek. Daarnaast wilden we ook graag weten wat er met onze bestaande hypotheek zou gebeuren. Het gesprek met Antoine de Dreu was heel fijn. Hij had aandacht voor ons als persoon en gaf helder en compleet advies. Hij kwam ook met handige tips, waar we zelf niet aan hadden gedacht.”

Bas en Rosalie vonden hun droomwoning in hartje Middelburg. “We gingen kijken en waren direct verkocht.” Ze zetten hun bestaande huis te koop via Sinke Komejan Makelaars. “Een goede week later was het verkocht. Alles ging ontzettend snel.” Dat betekende ook dat er snelheid geboden was op financieel gebied. “Het was voor Antoine geen probleem om ’s avonds bij ons thuis langs te komen. Ook alle medewerkers van de binnendienst hielpen ons goed en snel bij het klaarzetten van het dossier en het beantwoorden van onze vragen. We zijn heel tevreden.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?