‘Hier willen we wonen’

Marleen Keus uit Zierikzee verkoopt haar huis aan de Zoutkeetstraat met een goede reden: sinds vorig jaar woont haar vriend Johan uit Friesland bij haar en het werd tijd voor een huis dat echt van hen samen is. Ze waren niet eens op zoek toen ze zagen dat Vrije 45 te koop stond.

“Ik heb gelijk gebeld met Annette van Sinke Komejan. Wij waren de eerste beller en hebben direct een bezichtigingsafspraak gemaakt.” Marleen: “Dit is echt de mooiste locatie om te wonen: in het centrum, met een achterom en een tuin op het zuiden.” Al voor de bezichtiging maakte ze een praatje met de eigenaars van het huis, die er al dertig jaar woonden. “Het klikte meteen.  Schatten van mensen, die je direct als opa en oma zou adopteren. Toen we binnen kwamen in het huis hadden we direct het gevoel: hier willen we wonen.”  De officiële overdracht is in september en het plan is om in december te verhuizen. “Het zou ideaal zijn als de woning helemaal klaar is voor we erin gaan, maar dat moet financieel natuurlijk wel kunnen. We zien wel hoe ver we komen,” lacht Marleen. 

Ze  maakte zich weinig zorgen over de verkoop van haar huis in de Zoutkeetstraat. “Mijn ouders hebben het huis gebouwd en we zijn er zeven jaar mee bezig geweest met een prachtig resultaat. Dat vonden meer mensen, want de eerste week dat het huis te koop stond, waren er al zeven bezichtigingen die resulteerden in twee biedingen. “Het huis heeft voor mij en mijn familie emotionele waarde, dus zo’n verkoop is best lastig. We hebben drie makelaars laten komen, maar we hadden bij Erik van Sinke Komejan direct het vertrouwen dat het in goede handen was.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?