‘Het was voor ons een logische stap om weer met Sinke Komejan in zee te gaan’

“We kregen last van onze gezondheid, het huis werd te groot en de tuin te zwaar”. Nico Paardekooper is er helder over waarom hij en zijn vrouw Janny van een eengezinswoning aan de Jazzroute naar een appartement in de Vinkenhof in Middelburg verhuisden. 

“Wij kenden Sinke Komejan omdat we al eerder via hen iets verkocht hebben. Dus het was voor ons een logische stap om weer met deze makelaar in zee te gaan. Zowel de verkoop als de aankoop verliepen via hen. Ons huis stond in november te koop en in dezelfde tijd dat we met kopers bezig waren, zagen we het appartement op de Vinkenhof op de website staan. We hebben nog dezelfde dag een bod gedaan. Maar de verkoper wilde zekerheid en niet onder voorbehoud verkopen. Gelukkig kregen we de volgende dag te horen dat ons huis verkocht was. Frédérique heeft toen alles voor ons geregeld.”

“Echt missen gaan we ons oude huis niet”, vindt Nico. “Voor ons was de tijd rijp om te gaan. Dit is een goede keuze geweest.” Wat hen aantrekt in het appartement waar ze sinds kort wonen: “We hebben weleens eerder in een appartement gewoond, maar dat was 8-hoog en dat beviel ons niet. Dit is op de eerste verdieping op een rustige locatie met aan beide kanten mooi uitzicht. We hebben een mooie, grote woonkamer, een overdekte parkeerplek en een berging. Er zijn wat wanden gesausd en helemaal klaar is het nog niet. Maar we gaan hier leven en we hopen er samen heel oud te worden. Het komt allemaal wel, sjakies an zogezegd.”   

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?