‘Het wachten was de moeite waard’

De familie Vissers uit Prinsenbeek komt het gehele jaar door graag naar Walcheren. Zij hebben via Makelaarskantoor Zwaan als tweede woning een appartement gekocht in Dishoek. Een heerlijke plek om te kunnen genieten van de zon, de zee en de frisse lucht. Met de verkopers was afgesproken dat de inboedel ook werd overgenomen, zodat zij daar zelf geen werk meer aan hadden.

Ruim twee jaar heeft de familie Vissers het internet afgespeurd naar een leuke woning op Walcheren. Na vijf bezichtigingen hadden ze de perfecte woning nog niet gevonden. Toen het oog van de familie Vissers op het appartement in Dishoek viel, bestudeerde zij het eerst goed en namen contact op met  makelaarskantoor Zwaan om een bezichtiging in te plannen. “De bezichtiging voldeed volledig aan onze verwachtingen. We vonden de woning gelijk goed”, vertelt de familie Vissers. “We hebben gekozen voor een plekje in Dishoek vanwege de zuidelijke ligging, zodat je optimaal van de zon kan genieten. We vinden het heerlijk om naar de dichtbij passerende schepen en bootjes te kijken. Ook spreekt de rust van het dorp en de omgeving aan, we zijn tenslotte al aardig op leeftijd.”

Het appartement in Dishoek heeft maar één maand te koop gestaan. In 2006 heeft familie Vissers via Makelaarskantoor Zwaan hun vorige vakantieappartement in Zoutelande verkocht. Dat appartement heeft toen een mooie prijs opgebracht en na de crisis zijn ze er met de aankoop van het nieuwe appartement eigenlijk alleen maar op vooruit gegaan. Makelaarskantoor Zwaan was dus geen onbekende. “In totaal hebben we in ons leven al tien huizen gekocht, dus wij hebben veel ervaring met verschillende makelaars. De mensen van Makelaarskantoor Zwaan springen er op een positieve manier uit. Ze zijn te vertrouwen en we zijn ook deze keer door het gehele proces prima begeleid. Als we het nog een keer mochten doen, dan hoeven we niet lang na te denken!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?