'Het Vebenabos, een bijzonder plekje'

Onder aan de duinen bij Dishoek ligt het Vebenabos. Een recreatiepark dat anders is dan anders. “Geen enkel ander park is zo fraai”, zegt Joost Isphording. “Bosrijk, met ruime kavels en veel privacy. Echt een bijzonder plekje.” Joost genoot er achttien jaar lang met zijn gezin van de recreatiewoning die hij er bezat. Nu is het tijd voor meer afwisseling.

“We gingen er om de twee, drie weken heen en zaten er sowieso met Hemelvaart en tien dagen tijdens de zomervakantie. Het was een heel fijne plek om echt even weg te zijn. Ik heb een eigen zaak, dus dan ben je thuis snel geneigd om door te werken. Maar hier niet. Hier kom je echt tot rust. Het is op loopafstand van het strand en de kinderen konden er ook altijd lekker hun eigen gang gaan. Aan de achterkant van het perceel ligt een groenstrook en zien we regelmatig reeën, fazanten en hazen voorbij komen. Zelfs in het hoogseizoen is het hier heerlijk stil.”

Klinkt allemaal fantastisch, dus vanwaar dan toch de verkoop? “De kinderen zijn al in de dertig, dus die gaan hun eigen weg. En zelf willen we ook wel eens andere dingen zien. Hier en daar een hotelletje pakken, dat soort dingen.” Nou is de recreatiemarkt natuurlijk wel een heel andere dan de reguliere woningmarkt. Hoe heeft Joost het aangepakt? “Ik heb twee makelaars laten komen. Makelaarskantoor Zwaan, omdat ik daar bij de verkoop van de recreatiewoning van mijn ouders goede ervaringen mee had, en een andere. De manier waarop Wilco Wisse van Makelaarskantoor Zwaan het in de markt wilde zetten, sprak ons het meest aan. En hij hanteerde een scherpe offerteprijs, omdat hij het idee had dat hij het snel zou verkopen.”

Dat lukte inderdaad ook. De koper was snel gevonden. Maar die wilde nog verbouwen en wilde alleen kopen als zeker was dat al zijn wensen konden worden ingewilligd. “Ze zaten er bij Zwaan bovenop, hebben de vragen van de koper goed behandeld en alles snel kortgesloten. Dat was heel plezierig.”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?