‘Het toppunt van mooi wonen’

 

Momenteel zijn ze zich rustig aan het oriënteren op woningen in Brabant. Ze willen graag dichter bij het werk en hun familie wonen en daarom hebben zij hun woning, Dijkhuisjes 5 te Zonnemaire, te koop gezet. Meneer Keulemans: “Het huis is ruim honderd jaar oud maar door alle verbeteringen die we hebben aangebracht voelt het als een modern huis. Vanuit de woonkamer hebben we kilometers ver uitzicht over de polder. In de zomer zie je de reeën lopen over de akkers. De pluspunten van het huis zijn het uitzicht, de vrijheid en de rust. Je kunt hier de stilte horen en donker is hier ook echt donker.”

In de afgelopen jaren zijn er veel verbeteringen aangebracht: dakisolatie, nieuwe dakpannen, (zinken) dakgoten en regenpijpen, een nieuwe meterkast, een nieuw toilet, een nieuwe dijktrap, overal dubbel glas en er zijn zonnepanelen geplaatst. “En een vervallen blokhut hebben we omgetoverd tot een hippe veranda! Op het perceel staat nog een extra huis, waarin je een gastenverblijf en/of kantoorruimte of zelfs een bed & breakfast kunt realiseren. Dus eigenlijk krijg je twee huizen voor de prijs van één.”

Door goede ervaringen in het verleden hebben zij gekozen voor Sinke Komejan Makelaars. Dankzij Sinke Komejan was het huis van zijn moeder in 2015 al binnen 6 dagen verkocht! “Anton Verbraak is een kei in zijn vak en wij ervaren het contact als professioneel en persoonlijk. Hij staat open voor suggesties, is goed bereikbaar en we hebben samen, in goede harmonie, de verkooptekst opgesteld.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?