‘Het huis is binnen 14 dagen verkocht’

Vierentwintig jaar lang woonden Cor Bouwman en zijn vrouw Gerda aan de Gruttostraat in Zierikzee.En ze gaan er zeker niet met plezier weg. “Een nieuwe woning werd noodzakelijk”, vertelt Cor. “Ikben bijna 81, mijn vrouw is 79 en ons huis heeft teveel onderhoud nodig. Zeker de grote tuin kon ikniet meer bijhouden.” De woning is een levensloopbestendige bungalow, zonder drempels, met extrabrede deuren en de master bedroom op de begane grond. “De bovenverdieping is voor logees, endaar staat de computer.”

Cor en Gerda verhuizen naar een huurwoning. “Daar hoeven we de trap niet meer op en zijn we alleenverantwoordelijk voor wat binnen gebeurt.” Toen ze een appartement aan de Bermsloot toegewezenkregen, hebben ze contact opgenomen met Sinke Komejan. “Die kenden we van de borden in de tuinenen van mond-tot-mondreclame. Op de eerste dag van de verkoop waren er al negen geïnteresseerden.Het huis is binnen veertien dagen verkocht.” Cor en zijn vrouw zijn zeer tevreden over de begeleidingvan Sinke Komejan. “Ze doen wat ze zeggen en het is allemaal heel goed gegaan. Klasse.”

Inmiddels zijn ze druk bezig met het voorbereiden van de verhuizing. “Nu is het een kale zooi wehebben twee derde aan spullen weg moeten doen. Die hebben we voornamelijk aan het Leger desHeils geschonken. En we zijn ook wel tien keer naar de stort gereden.” In het huurappartement komteen nieuwe keuken en een nieuwe vloer. “Het meeste is besteld. De nieuwe buurt wordt wel kaler,met minder gazons en bomen dan nu. Het afscheid zal moeilijk zijn. Maar ja, alles went, dus dit zalook wel goedkomen.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?