“Het huis heeft maar anderhalve week te koop gestaan.”

 

Hij heeft er twintig jaar met plezier gewoond, maar het was een logische stap om het huis aan de Torenstraat in Serooskerke te verkopen. Ruud Guequierre vertelt: “Mijn vriendin Debby woont in Middelburg en de laatste jaren was ik daar bijna vaker dan in mijn eigen huis. Dan is het niet logisch om twee huizen aan te houden. We hebben ervoor gekozen om in Middelburg te gaan wonen. Terug naar de plaats waar ik hiervoor vandaan kwam”. 

Ruud heeft het prima naar zijn zin gehad in de Torenstraat. “Zeker toen de supermarkt naast het huis dicht ging, werd het een heel rustig plekje om te wonen. Je hebt er alle vrijheid: er zijn geen buren, je hebt geen inkijk of last van rumoer. En het huis heeft een fijne tuin. Het pand is verrassend ruim: je verwacht dat misschien niet als je er voor staat, maar de kamers zijn royaal en er is zelfs een zolder die je naar eigen smaak kunt inrichten. Er zijn nog een aantal authentieke elementen, zoals de glas-in-loodramen. Dat sprak me wel aan, ik houd van een landelijke stijl. Alleen de badkamer was wel erg oorspronkelijk, als je het positief wilt zeggen,” lacht hij. 

Hoe hij bij Sinke Komejan terechtkwam? “Wij waren op een feestje en daar spraken we Frédérique. Dat klikte en zij is al snel daarna langs gekomen om het huis te bekijken. Ze zag de verkoop direct zitten. Wij gingen met vakantie en ik zei tegen haar: “Als je het in de vakantie verkoopt, regel ik een fles champagne.” Zij belde ons tijdens de vakantie op en meldde: “trek hem maar open, die fles, want er zijn al twee gegadigden die bieden.” Het huis heeft maar anderhalve week te koop gestaan. We hebben het precies op het juiste moment in de verkoop gedaan.“

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?