"Het contact verliep soepel en de verkoop ging heel snel"

“De laatste jaren hebben we niet echt kunnen genieten van ons huis”, vertelt Sander Coomans eerlijk. Sander en zijn vrouw Kelly woonden met plezier vanaf 2010 in hun huis aan de Roggenplaat in Zierikzee. Alles veranderde toen het stel in 2013 hun eigen cafetaria Whizz Burger in Renesse begon. “We zijn bijna nooit thuis. De schoonmaakster vroeg zich wel eens af of we hier wel waren geweest als ze na een week het huis nog precies hetzelfde aantrof.”

Sander en Kelly besloten om samen met hun zoontje van 1,5 en een baby op komst te gaan verhuizen. “We hebben eerst een huis in Renesse gezocht en daarna ons huis te koop gezet. Voor de verkoop zijn er drie makelaars komen kijken. Zo kwamen we bij Erik van Sinke Komejan terecht. Met hem hebben we een goed gesprek gehad, het contact verliep soepel en de verkoop ging heel snel.” Het huis zal Sander niet missen. “Het is een prima huis met een tuin op het zuiden. En in een kindvriendelijke buurt, met een mooi uitzicht over de natuur rond Zierikzee. Toch vind ik het best om weg te gaan, omdat de afstand naar ons werk te groot is.

 We hebben er zin in om voortaan niet meer met twee auto’s richting Renesse te gaan. We kunnen binnenkort zelfs lopend naar ons werk als we dat willen!” En het nieuwe huis? Het is ruimer en vrijstaand, dus rustiger. Er moet nog wel even flink geklust worden. “We krijgen 1 november de sleutel en we willen half december verhuizen. Met een strakke planning gaat dat zeker lukken.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?