‘Het contact is goed geregeld via Sinke Komejan’

Het uitstekend naar je zin hebben in je huis, maar ‘per ongeluk’ tegen een ander huis aanlopen; hetoverkwam Arend en zijn gezin. Twaalf jaar lang woonden ze in een jaren 70-huis in Middelburg. Tot ze een vrijer gelegen woning tegenkwamen met meer grond en meer karakter – in dezelfde straat, zestig meter verderop. “De verhuizing was makkelijk, doosje na doosje de weg overtillen.”

Hun vorige huis kochten ze twaalf jaar geleden in bijna originele staat. Met een nieuwe badkamer, keuken en een uitbouw van drie meter maakten ze er een modern huis van. Maar toen ze de jaren30-woning te koop zagen staan, grepen ze de kans met beide handen. “We kenden de weg natuurlijk al”, vertelt Arend. “De buurt is perfect, ook voor onze kinderen. We zitten aan de rand van Middelburg – zo heb je de voordelen van de stad én het platteland. We zijn er wel op vooruitgegaan: vanuit de achtertuin kijken we nu zes kilometer uit over de weilanden.”

Arend en zijn vrouw kochten hun vorige huis destijds via Sinke Komejan Makelaars; daarnaast kent hij een van de verkoopmakelaars persoonlijk. Die keuze was dus snel gemaakt. We hadden veel kijkers en uiteindelijk is het huis verkocht aan een jong gezin. “Het contact is goed geregeld via SinkeKomejan. We hebben goede afspraken kunnen maken.” Arend mist zijn vorige huis niet. “Als ik íets moet noemen, zijn dat de ruime slaapkamers: die zijn nu minder groot. Maar dat was modern, ons huidige huis is ouder – inclusief de kleine gebreken die daarbij horen. Dat geeft juist karakter.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?