‘Fraaie vrijstaande woning op een heerlijke locatie!’

In eerste instantie was het huis ontworpen voor hem alleen, maar later heeft hij boven de woonkamer nog twee grote slaapkamers gebouwd toen zij kinderen kregen. Martin Fierloos: “Wij wonen er nu zo’n 12 jaar met erg veel plezier. Een kindvriendelijke wijk met rustige brede lanen met veel groene zones. Destijds heb ik bewust voor een hoekperceel gekozen, omdat we daardoor vrij wonen. Niet veel woningen aan deze laan hebben de eetkeuken aan de voorzijde. Dat vinden wij prettig omdat we vaak in deze ruimte zitten en op die manier veel zonlicht binnenkrijgen. De woonkamer is aan de tuinzijde gesitueerd met grote hoge ramen. ’s avonds komt hier het avondlicht nog binnen. In de tuin is geen schaduw te zien, dat maakt de tuin plezierig om naar te kijken. Wat ik belangrijk vind in mijn ontwerpfilosofie is veel licht, ruimte en zicht en dat is in deze woning zeker geslaagd.”

De familie Fierloos heeft recent een woning gekocht aan de Ridderhof en gaat dit huis flink verbouwen. De woning is gebouwd in 1970 en dat kun je er wel vanaf lezen. “De kunst is om het zo aan te passen dat het lijkt alsof er een nieuwe woning van deze tijd is gebouwd. Tja, dat is natuurlijk mijn vak om hier iets moois van te maken! Het fijne aan deze woning is dat alle functies op de begane grond zijn gesitueerd waardoor wij optimaal van de grote tuin kunnen genieten.”

“Het prettige aan Simon is dat hij een eerlijk en duidelijk verhaal verteld. We verwachten dan ook dat de woning aan de Bob Marleylaan snel verkocht wordt, een energiezuinige woning met alle comfort van dien! Een unieke kans!”

Bekijk hier de te koop aangeboden woning aan de Bob Maleylaan 5 in Goes.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?