'Floris hield echt onze belangen in het oog'

“We gaan er op vooruit qua ruimte, maar het pand ligt ook centraler in Walcheren. Wij wonen in Serooskerke, dus de reistijd die we nu hebben is straks verleden tijd. ” Aan het woord is Jasper Pouwelse, die een bedrijfspand aan de Zompe in Serooskerke heeft gekocht. Met zijn ict-bedrijf Profcom-IT verhuist hij dit jaar van Westkapelle naar Serooskerke. Zijn vriendin Jannieneke, die een kaasverkoopwagen heeft waarmee ze op verschillende standplaatsen in Zeeland komt, zal met haar bedrijf Kaasdrager ook in het pand een plek krijgen.

“We moeten nog wel het nodige verbouwen”,  vertelt Jasper. Er komt ruimte voor opslag, reparatie, kantoor en een kantine. Voor de kaasafdeling van zijn vriendin is er plaats voor de wagen en een afgesloten gedeelte voor de kaas. “Dat moet natuurlijk wel honderd procent muisvrij zijn”, lacht hij. Hij hoopt in de zomer van 2020 te verhuizen, maar dat staat nog niet vast. “Het is een hectische periode, want we verwachten rond die tijd ook een kindje. Maar het zijn mooie dingen om naar uit te zien. Het belangrijkst vinden wij dat de dienstverlening aan onze klanten de hele tijd gewoon doorgaat.”

Jasper begon zijn bedrijf bijna twintig jaar geleden in de slaapkamer thuis in Westkapelle. Inmiddels is de garage van zijn ouderlijk huis verbouwd tot kantoor. Zijn vader draait ook mee in de zaak. “We bedienen diverse branches: Zzp’ers, maar ook bedrijven en particulieren. Dat is een bewuste keuze: we willen niet afhankelijk zijn van een of twee grote klanten.” Het nieuwe pand biedt veel mogelijkheden. “Het is een goed bereikbare locatie, dicht bij de N57 met voldoende parkeergelegenheid. We hebben hier ook de mogelijkheid om met meer medewerkers aan de slag te gaan. We zoeken momenteel nog een medewerker, dus staan open voor werkzoekenden met interesse in een afwisselende technische baan mét menselijk contact. Op dit moment zijn we nog veel tijd kwijt met woon- werkverkeer, maar dat is straks verleden tijd.”

“We kregen de tip om een aankoopmakelaar in de arm te nemen en zo kwamen we bij Floris van Sinke Komejan terecht. Ik kon al mijn vragen rond de aankoop aan hem stellen, hij plande de bezichtiging en onderhandelde voor ons over de prijs. Hij hield echt onze belangen in het oog.”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?