"Er worden goede afspraken gemaakt"

 

 

Na zo’n twaalf en een half jaar in Wilhelminadorp gewoond te hebben, gaan Wim en Rianne Verschuure met hun vier kinderen een nieuw avontuur aan: ze starten een zogeheten gezinshuis. Daarmee bieden ze een thuis aan kinderen die uit huis geplaatst zijn door bijvoorbeeld geweld ofverwaarlozing. “Ze hebben 24 uur per dag professionele zorg nodig”, vertelt Rianne, “maar draaien volledig met ons gezin mee. Ik ben er nu voor aan het leren; het wordt echt onze baan.”

Inmiddels wonen er al twee gezinshuiskinderen bij familie Verschuure. Omdat er nog vier kinderen bij zullen komen, verhuizen ze naar een ruimer huis: een voormalig uitvaartcentrum in Goes dat ze tot hun ‘Huis van Hoop - Zorgmuiters Goes’ omtoveren. “De aula wordt een woonkamer en enormekeuken ineen, waar ik lekker ga kokkerellen. Er komt een nieuwbouw met acht extra slaapkamers en we hebben een grote tuin, waar de kinderen straks in kunnen spelen.”

Wim en Rianne gaan Wilhelminadorp wel missen. “Het huis is ruim en we hebben een heerlijke tuin,met een veranda en twee palmbomen: echt een blikvanger! Ook de buurt is fijn. De kinderen rijden met elkaar naar school en als je een boodschap bent vergeten klop je gewoon bij elkaar aan. ’s Zomers zwommen de kinderen graag in het kanaal achter ons huis, dat gaan ze wel missen. Maar zij vinden het ook leuk om te verhuizen: straks krijgen ze allemaal een eigen slaapkamer.” Het huis staat sindseind januari te koop via Sinke Komejan. Rianne is tevreden met de samenwerking. “Er worden goede afspraken gemaakt. Ik vond het wel vreselijk om het huis pico bello te hebben voor de promotievideo, maar het staat er goed op!”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?