“Een mooi verhaal voor in een boek”

Stel je eens voor: je woont net anderhalf jaar in een prachtig opgeknapt huis, helemaal naar je zin. Als je dan gaat verhuizen moet je toch wel een hele goede reden hebben…. Stefan Ihrman lacht: “Ik heb ook een goede reden. Ik was destijds op zoek naar een woning op Schouwen-Duiveland. Samen met de makelaar van Sinke Komejan ben ik eerst gaan kijken naar een leuk huis in Brouwershaven. Maar dat huis werd het niet. Karin, de huurster die er toen woonde, heeft het uiteindelijk zelf gekocht.”

En die Karin is inmiddels de vriendin van Stefan geworden. Ze zagen elkaar voor het eerst tijdens de bezichtiging. Stefan geeft eerlijk toe dat hij vooral met het huis bezig was, maar Karin wilde wel iets meer van deze bezoeker weten. En nu woont Stefan dus in het huis dat hij als eerste ging bezichtigen, maar dat het niet werd omdat zijn toekomstige vriendin het voor zijn neus wegkaapte. Een mooi verhaal voor in een boek…

Maar, het wonen in Zierikzee was een prima keuze,

verzekert Stefan me. “Ik zal het knusse en het gezellige van het centrum wel missen. Ik stond binnen een minuut op het Havenplein, ik kon alles lopend vanuit huis doen.

De woning aan het Gat van West Noord Westen is tip top in orde, er zit een prachtige keuken in en een ruime woonkamer. Wat ik het leukste vond, was dat ik elke zondag wakker werd van het subtiele klokgelui van de Lutherse kerk aan de overkant. Dat gaf mij echt het gevoel dat mijn weekend begon.”

“De makelaar van Sinke Komejan heeft de verkoop perfect geregeld. Ik kende hem uit de tijd dat ik bij de bakker werkte: hij kwam daar regelmatig en is een vrolijke en spontane vent. Logisch dat je dan aan hem denkt als je je huis wilt verkopen. Als wij ons huis ooit weer gaan verkopen, stappen we zo weer naar Sinke Komejan. Maar voorlopig zit ik goed in Brouwershaven!” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?