‘Dit pand is perfect, met veel glas en licht’

Of je nu met z’n vijven werkt of honderd werknemers hebt: in ieder bedrijf wordt koffie gedronken. DeKoffieboer neemt de totale koffievoorziening graag op zich, van koffieautomaten en ingrediënten totbezorging en onderhoud. Daarbij hebben ze een breed assortiment aan eigen koffiesmaken. “Mensenworden steeds kritischer op koffie en herkennen kwaliteit beter”, vertelt eigenaar Herbert Stronk. “Zozie je thuis steeds meer bonenapparaten. Wij willen dat je datzelfde lekkere kopje van thuis ook op dezaak kunt drinken.” De Koffieboer richt zich op Zeeland, Brabant en Zuid-Holland. “Want waarom jekoffie uit Utrecht halen terwijl het om de hoek te krijgen is?”

Om die reden verhuist De Koffieboer binnenkort van Bruinisse naar De Poel in Goes. “Zo zitten we centraalin het werkgebied. We proberen altijd binnen vier uur ter plaatse te zijn voor technische assistentie;een groot voordeel ten opzichte van landelijke spelers. Daarbij zitten er in Goes veel ondernemers, erwordt veel gebouwd en er is reuring. Ons pand is ook goed zichtbaar vanaf de snelweg. Mensen gaan onsmakkelijker vinden.”

In het pand komt een magazijn, een kantoor en een grote showroom. “In de showroom vertellen we overde koffie en willen we klanten de emotie van koffie meegeven. De smaak, geur, het apparaat, de versemelk, het soort kopje: alles draagt bij aan hoe je koffie ervaart. En dit pand is daar perfect voor, met veelglas en licht. Toen ik binnenstapte was ik gelijk verkocht.” Het huurcontract was snel geregeld. “Het isallemaal probleemloos verlopen. Sinke Komejan dacht mee en anticipeerde goed.” De Koffieboer hooptzijn deuren medio mei te openen.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?