'De oudste makelaar van Zeeland'

De heer van der Weijden (91) is één van de "oudste makelaars" uit het bestand van Sinke Komejan. Meneer had deelgenomen aan de Open Huizen Dag in oktober. Tegen zijn verwachting in was deze dag een groot succes! Met maar liefst dertien kandidaten heeft hij geen moment stil gezeten en heeft hij met plezier iedereen alles over de woning kunnen vertellen. De woning is ten slotte verkocht aan een van de kandidaten.  

De heer van der Weijden: “In 1985 ben ik samen met mijn vrouw van Hoogvliet naar Zeeland verhuisd om te kunnen genieten van het strand en de rust. Wij kochten een vrijstaande nieuwbouw bungalow in Burgh-Haamstede. Een hele fijne woning met een mooie omliggende tuin. De buurt is erg rustig en heeft weinig verkeer. En het dorp zelf is ook erg leuk, gezellig en niet al te druk.” “Mijn vrouw verhuisde begin september 2015 naar zorgcentrum ‘Duinoord’. Ik bezocht haar twee keer per dag, maar dit was zwaar. Eind september verhuisde ik naar een appartement op loopafstand van mijn vrouw. Maar helaas heeft het maar een maand mogen duren tot zij overleed. Ik had het geluk dat er een plekje voor mij was vrijgekomen bij Duinen van Haamstede, voorheen Duinoord. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik kan eten in het restaurant en ik ontmoette laatst zelfs mensen van vroeger maar ook heb ik veel nieuwe mensen ontmoet. ”

“Het huis stond te koop bij Sinke Komejan Makelaars en ik deed mee aan de Open Huizen Dag. De buurman hield mij gezelschap want eerlijk gezegd verwachtte ik er niet veel van. Het leek ineens een invasie, er zijn wel dertien kandidaten langs geweest! Het was zo gezellig. We hebben gekletst en omdat ik de gehele bouw van de woning heb meegemaakt kon ik alles over de geschiedenis van het huis vertellen. De koper was een van deze kandidaten. Verder hebben mijn dochter en makelaar Anton Verbraak alles netjes geregeld, want op mijn leeftijd is dat best veel gedoe. Ik ben dik tevreden, ze verdienen een tien! Ik kan Sinke Komejan Makelaars aan iedereen aanbevelen.”

 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?