‘De lijnen zijn heel kort, dat is erg fijn’

De hoge plafonds en ruime, lichte kamers geven de uitstraling van een herenhuis; toch is de woning van Koen en Mariëtte de Kort nog geen vijftien jaar oud. Molenwater 95d ligt direct aan een park,waar je vrij op uitkijkt vanuit de woonkamer op de eerste verdieping. En het is ook nog eensvlakbij de stad. “Het heeft veel trappen, dus minder geschikt voor oudere mensen”, vertelt Koen.“Daarnaast heb je geen eigen tuin, maar een gezamenlijke binnentuin. Dat schrikt sommige mensen af. Ook is het een wat hogere prijsklasse. Kortom, je moet echt liefhebbers vinden.”

Zes jaar lang woonden Koen en Mariëtte er met plezier, samen met hun dochtertje van tweeënhalfen een labrador. Tot ze vorig jaar tegen hun droomhuis aanliepen, een vrijstaand huis met een eigen tuin. “We gaan het verbouwen tot ons ultieme droomhuis. Zo willen we de serre een vast onderdeel van het huis maken, zodat je er in elk seizoen kunt zitten.” Ook de gunstige hypotheekrente was een reden om deze stap te maken. Koen gaat wel de loopafstand naar de stad missen. “Het nieuwe huis is maar 700 meter verder, maar het is toch net even dat verschil.”

De keuze voor een makelaar was niet moeilijk: Koen en Mariëtte wonen direct naast het pand van Sinke Komejan. “De lijnen zijn heel kort, dat is erg fijn. Ik kon zo binnenlopen, of zij stuurden een appje. Als loods werk ik vaak ’s nachts, maar het contact was soepel te regelen. Ze hadden een goed en reëel plan. Ik ben dik tevreden.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?