‘De kinderen kunnen niet wachten om te verhuizen’Ze hebben een mooie woning aan de Kiekendiefstraat in Zierikzee. Modern en goed afgewerkt. Daar zijn Sandra Hillebrand en Marco de Vries het over eens. 

“We hebben hier vanaf 2012 gewoond. Maar ondanks het feit dat het een fijn huis is dat een grote tuin heeft, wilden we nog meer ruimte om onze woning.” De reden? Hun kinderen rijden paard. Dochter Zoë heeft een eigen pony en een jong paard, en ook zoon Delano heeft al een verzorgpony. Tja, wat doe je dan? In hun geval wordt het verhuizen naar een bungalow in het buitengebied van Kerkwerve op een kavel van 6700 m2.

Ze nemen in de komende maanden afscheid van hun ‘oude’ woning. Sandra: “Dit huis is lekker ruim. Aan de voorkant staat het in een woonwijk, aan de achterkant kijk je uit op het natuurgebied Plan Tureluur. Het staat in een nieuwbouwwijk waar veel kinderen wonen. Wij hebben een aanbouw laten zetten omdat we een slaapkamer en badkamer beneden wilden hebben. Dat betekende dat er ook een nieuwe keuken geplaatst moest worden. Mijn favoriete plek in huis is de zolder, waar ik mijn kantoor heb. Ik kijk uit over het natuurgebied en dat is prachtig. Omdat het huis nog vrij nieuw is, zijn er ook geen gebreken. We hebben zonnepanelen laten plaatsen en vloerverwarming aangebracht, wat betekent dat we bijna van het gas af zijn.”

“Via onze hypotheekadviseur zijn we bij Sinke Komejan terecht gekomen en het contact met Erik was goed. Hij antwoordde zelfs in het weekend op onze apps en mails. Het is heel snel gegaan: ’s avonds werd het te koopbord in de tuin gezet de volgende morgen kregen we een telefoon dat er al kandidaten waren. Nadat het op funda en facebook gezet werd is er een nog grotere stroom aan kandidaten op afgekomen maar hebben we uiteindelijk aan de eerste kandidaat verkocht. Je moet er snel bij zijn als koper. Dat hebben we zelf ook gemerkt bij de aankoop van ons nieuwe huis.”

Verkocht
Kiekendiefstraat 25, Zierikzee

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?