"Binnen drie weken was het huis verkocht"

Marjolijn en Bart de Lange woonden 18 jaar met veel plezier in hun huis aan de Abelenlaan in Middelburg. Marjolijn vertelt: “Ik ben geboren en getogen in deze buurt. De bomenbuurt is fijn om te wonen: leuke buren, vlakbij de stad en het is hier veilig. Dat laatste is een prettig idee, omdat mijn man vaart.”

Wat ze zal missen aan het huis? “De vertrouwdheid. Hier zijn onze drie kinderen opgegroeid. Er ligt hier een groot deel van ons leven. We hebben veel aan het huis gedaan. Je kunt rustig stellen dat we zo ongeveer elke centimeter bewerkt hebben. En de tuin? Die is wel vier keer op de schop geweest”, lacht ze. Een favoriete plek heeft ze ook: “In 2012 hebben we onze garage afgebroken en op die plek een aparte ruimte gebouwd, waar je even afgezonderd kunt zijn om te kleien, piano te spelen of te knutselen. Ideaal!”

En nu verhuizen ze naar een vrijstaand huis twee straten verderop. “Wij waren op zoek naar een huis dat we duurzaam kunnen maken: gas eraf en nul op de meter. Het zal een hele klus worden, maar met het huis dat we nu gevonden hebben, moet het zeker gaan lukken.” Het contact met Sinke Komejan verliep plezierig. “Wij hebben hen ingeschakeld als aankoopmakelaar voor het pand dat we op het oog hadden. Toen hebben we besloten om Sinke Komejan ook de verkoop te laten doen.  Een goede keuze: Casper was vriendelijk en heeft goed meegedacht. Wij zijn zelf absoluut niet van het onderhandelen, dus daarvoor hadden we hem echt nodig. Het liep gelijk storm met bezichtigingen en binnen drie weken was het huis verkocht.”   

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?