‘Binnen anderhalve week wisselde het van eigenaar’

“Ik ging er wel van uit dat dit huis snel verkocht zou worden”, vertelt Alwin Baart over zijn huis aan de Schipperswegeling in Goes. En dat klopte ook, want binnen anderhalve week wisselde het van eigenaar. 

“Het is een ideaal huis voor een gezin. Er zijn vier slaapkamers, en het heeft een ruime tuin. We hebben het huis zelf verbouwd, waardoor het pand sfeervoller is geworden. Zo zijn er openslaande deuren in gekomen en is ook de badkamer aangepast. De ligging van het huis is gunstig: in een leuke buurt, dichtbij het centrum, de Hollandse Hoeve en de Oosterschelde. We kijken uit op een singel met mooie hoge bomen en je hoort hier het carillon uit de stad. De Hollandse Hoeve is een mooi natuurgebied vlakbij, waar je heerlijk kunt wandelen. Vooral ’s avonds is het er heel rustig.” 

De reden om te verhuizen is voor Alwin en zijn vriendin Grace Wilson dat ze dichter bij hun werk in Middelburg gaan wonen. “Als je in een andere levensfase komt waarbij een kind uit huis gaat, heb je de mogelijkheid om voor een meer karakteristiek huis te kiezen. Je hoeft niet meer alleen op functionaliteit te letten.” 

Over de communicatie met Sinke Komejan zijn zij tevreden. “Het kantoor zit hier vlakbij, ze maken werk van de presentatie van een huis en het verkoopproces verliep goed. Het contact met Simon als makelaar was prima en ook later, toen Everdine het overnam was dat zo. Je merkte dat ze elkaars dossiers kenden.” 

Eind augustus verhuizen ze naar Walcheren. “En dat is ook een mooi eiland”, glimlacht Grace.   

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?