‘Binnen anderhalve week was ons huis verkocht’

De familie Krijt besloot hun woning in Hansweert te verkopen en te verhuizen naar Flevoland. Ze wilden meer richting de Randstad omdat daar meer faciliteiten zijn, maar vooral voor de kinderen die alle kanten op kunnen als ze gaan studeren. Er werd vaak tegen ze gezegd dat ze het huis toch niet verkocht zouden krijgen. Maar Simon Corbijn van Sinke Komejan Makelaars dacht daar anders over. Het huis stond nog maar net te koop en er werd al gebeld voor een bezichtiging, waarna het in een rap tempo ging!

Twintig jaar lang heeft de familie Krijt in de Oude Polderstraat in Hansweert gewoond. Mevrouw Krijt: “Het is een erg mooi oud huis, we hebben alles verbouwd en opgeknapt en naar eigen hand gezet. De oude facetten zie je nog in het huis terug. Het huis heeft een prachtige locatie onderaan de zeedijk. Het liefst verhuisden we naar de Randstad en namen we het hele huis met ons mee! 

We kozen Sinke Komejan vooral vanwege de goede fotografie. De foto’s zijn altijd zo mooi en vallen meteen op. Makelaar Simon Corbijn kwam op een vrijdag langs en toen hebben mijn man en ik de beslissing gemaakt om de woning te verkopen. En de maandag erna kwam de fotograaf al langs om de foto’s te maken. Ook kwam hij de volgende ochtend nog terug voor de perfecte foto met het juiste licht. Aan de hand van de foto’s is er een brochure gemaakt en is ons huis te koop gezet op internet. 

Dinsdag werden we al gebeld en de week erna was de eerste bezichtiging al! Kort erna is er een bod gedaan waarna het balletje ging rollen. We hebben regelmatig gebeld met Simon om te overleggen. We zijn erg tevreden over de snelle verkoop van ons huis en we hebben Sinke Komejan aangeraden bij onze vrienden en kennissen.” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?