‘Bij dit pand was het voor mij direct duidelijk’

 

“Het was voor mij al heel lang een droom om een koffiecorner te starten. Bij dit pand was het voor mij direct duidelijk: dit is het!” Esther Treurniet vertelt enthousiast over de aankoop van haar zaak aan de Korte Geere in Middelburg. 

Best een bijzondere stap: Esther werkt nu als psycholoog met jongeren. Wat moet je dan in de horeca? Ze lacht: “Ik ben psychologie gaan doen omdat ik ben gefascineerd door mensen. In de horeca werk je met en voor mensen in een positieve setting. Ik heb vanaf mijn 16e al in de horeca gewerkt als bijbaantje. Nu doe ik dat vooral op festivals en voor een frisdrankmerk kom ik op allerlei plekken waar ik inspiratie kan opdoen. Ik vind dat je je hart moet volgen en als je zo’n kans krijgt, moet je ‘m niet laten lopen.”

Het pand is verkocht met inventaris. “De keuken is prima te gebruiken. We hebben in het restaurantgedeelte wat meer ruimte gecreëerd en alles moet nog in vrolijke kleuren geverfd worden. Er zijn twee verdiepingen en dat biedt allerlei mogelijkheden voor vergaderingen en besloten bijeenkomsten.” 

Esther bezichtigde al drie jaar lang verschillende gebouwen. “Maar dit klopte gewoon. Ik had bij Sinke Komejan contact met Jeroen en hij heeft meegedacht. Dat is fijn, want hij heeft er natuurlijk verstand van.” Het toekomstplaatje van Esther ziet er rooskleurig uit. “Ik richt me op september als openingsmaand. En ik ga hier vol voor. We gaan het zien. Ik hoop volgende zomer op volle sterkte te draaien. En ik ga er trouwens ook wonen. Kan ik ’s morgens de trap afkomen en een echt goede kop koffie drinken in mijn eigen zaak om wakker te worden. Wat wil een mens nog meer?” 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?