'Als hij dit zo voor ons doet'

Een ‘empty nest’ en steeds meer vrije tijd om verre reizen te maken, waren voor Ad en Jacqueline Oostendorp reden om te verhuizen. Ze woonden 23 jaar aan de Oude Vlissingseweg 12 in Middelburg. Een vrijstaande woning met een flinke tuin. Nu vertrekken ze naar een appartement in Vlissingen. 

“Dan trek je de deur achter je dicht en kun je gaan”, legt Jacqueline de keuze voor een appartement uit. Maar hoezeer ze daar al naar uitkijken, het oude huis zullen ze soms ook nog wel missen. “De serre vond ik prachtig, maar ik mis straks vooral mijn kantoor”, zegt Jacqueline. “Ik ben ZZP-er geweest, dus daar heb ik heel wat uurtjes in doorgebracht. Maar nu ik gestopt ben, heb ik het kantoor niet meer nodig en ook de kamers van onze zoons staan leeg. Zij zijn al een poosje het huis uit.”

Onlangs zetten Ad en Jacqueline hun huis te koop. “Het was best vroeg, aangezien we pas volgend jaar zomer in het appartement kunnen en we het liefst in één keer willen verhuizen. We dachten dus aan een periode van stille verkoop, maar Rick Hengst van Sinke Komejan Makelaars stelde voor om toch voluit op internet te gaan en zodoende meer potentiële kopers te bereiken. We vertrouwden op zijn advies en dat heeft goed uitgepakt. Binnen een paar weken was het verkocht, ínclusief de voorwaarde dat we er tot 1 oktober kunnen blijven wonen, als dat nodig is. Ideaal.”

De keuze voor Sinke Komejan was overigens geen toeval. 

“We waren al eens geïnteresseerd in een bestaand appartement. Helaas was dat net onder voorbehoud verkocht. Maar toch wilde Rick het ons wel laten zien. Hij nam echt de tijd voor ons en was heel vriendelijk. We dachten meteen ‘als hij dit zo voor ons doet, zal hij het ook voor onze toekomstige kopers doen’. Hij heeft ons huis bijzonder mooi gepresenteerd, met dronefoto’s, 3D-beelden en video’s. Ook de opbouw van de tekst deed hij leuk, anders dan standaard. Het is een jonge jongen, maar hij doet het echt heel goed.”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?