'Al bij het eerste gesprek voelde het goed'


Veertien jaar geleden zochten Albert en Annelies een plekje buiten de randstad, waar ze tot die tijd woonden. Ze crosten heel Nederland door om een geschikte plek te vinden. Toen Annelies’ zus in Schouwen-Duiveland ging wonen, waren ze om: de zoektocht ging nu gericht verder op dit Zeeuwse eiland. “We hadden een leuk huis op het oog, maar dat was qua tuin toch iets te groot”, vertelt Annelies. “Uiteindelijk kochten mijn zus en zwager dit huis. Na weer een zoektocht reden we terug naar de randstad en ineens viel het kwartje: waarom kopen wij hún huis in Scharendijke dan niet?” Nog in de auto belden we op en de deal was snel gemaakt. Alles viel op zijn plek.”

Op Schouwen-Duiveland is het fijn vertoeven voor Albert en Annelies. “Scharendijke is een gezellig dorp, het heeft veel faciliteiten en het strand is heel dichtbij. Ook het woon-werkverkeer naar Rotterdam was goed te doen.” Maar na een heerlijke tijd van wonen, verruilen ze nu ‘het Zeeuwse’ voor het bourgondische leven in Midden-Frankrijk. “We zijn nog jong en ‘gaan met pensioen’, dus dit is de tijd om het avontuur naar het Franse leven aan te gaan. En als het niet lukt, dan komen we weer terug naar Schouwen-Duiveland.”

Voor de verkoop schakelden Albert en Annelies Sinke Komejan in. “Al bij het eerste gesprek voelde het goed. We kregen een duidelijke uitleg over de werkwijze van Sinke Komejan. Het kantoor is altijd bereikbaar en bij vragen reageren ze direct. Op hun kantoor heerst een gemoedelijke, vriendelijke sfeer en de bezichtigingen werden ook heel goed geregeld. Het huis was met een week verkocht, dat geeft aan dat Sinke Komejan met een goede strategie werkt. We waren ‘flabbergasted’!”

Verkocht Dijkstraat 41 Scharendijke 

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?