"Afscheid van fantastisch vakantiehuis aan de voet van de duinen"

“Dit huis heeft maar één nadeel: dat je er niet permanent mag wonen.” Jan en Trudy Meegdes zijn eensgezind over hun vakantiehuis aan de Strandlaan in Kamperland: “wij vinden het hier fantastisch.”  Zij zijn ruim 11 jaar de gelukkige eigenaars van het rietgedekte vakantiehuis aan de voet van de duinen van het Noordzeestrand.  Ze komen uit Berkel en Rodenrijs en kochten het huis om afstand te kunnen nemen van de drukte in de randstad. “Je merkt hier in Zeeland dat de mensen nog tijd voor elkaar hebben.”

“Het is een heerlijk huis. Je bent op loopafstand van het strand. Er is een zwembad in de tuin aangelegd en daar genieten we heel erg  van. Het is prettig dat we een volledig woonprogramma op de begane grond hebben. De hele dag hebben we zon in de tuin. Je begrijpt dus wel dat we soms maanden achtereen in Kamperland zijn. Af en toe gaan we terug naar ons huis in Berkel, om het nodige onderhoud te doen.” Dat is ook de reden waarom ze de woning in Kamperland in de verkoop zetten: “Het is een luxeprobleem, maar het werd wat veel om alles te onderhouden…” 

Gelukkig zijn de kopers net zo enthousiast  over het huis. Trudy: “Ze bedankten ons dat ze het huis mochten kopen. Dat is toch mooi?” Het had wel even geduurd voordat er kopers kwamen, het  huis stond al ruim een half jaar te koop. “We stonden op het punt om de verkoopprijs te verhogen, om zo een andere doelgroep aan te spreken. En juist toen we daarover in gesprek waren met onze makelaar, kwamen deze kopers. In een week was de verkoop geregeld.”  En nu terug naar de randstad? Jan glimlacht: “Ik ben alweer op zoek naar iets soortgelijks in Zeeland, maar dan wel een huis waar we permanent in mogen wonen… ”

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?