Overbieden. Meer regel dan uitzondering

Wil je vandaag de dag een woning kopen, dan is de kans bijzonder groot dat je hiervoor meer dan de vraagprijs moet bieden. In een ruime meerderheid van de gevallen worden woningen tegenwoordig boven de vraagprijs verkocht. En het einde is nog niet in zicht. Sterker nog…

Panna Time!

Panna Time!

De kinderen van de drie Middelburgse basisscholen, Leeuwenburch, Het Element en de Stroming, kregen les van pannakoning Easy Man en een mooi tasje van Sinke Komejan met een flesje water en een uitnodiging voor de ouders voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Stichting Zuidwester - Ieder zijn zorg

Als je bij een zorginstelling werkt, wil je je bezighouden met mensen – en niet te veel met de verkoop van panden en de complexe regelgeving die daarbij komt kijken. Ad van der Leeden, medeverantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille bij Stichting Zuidwester, is dan ook blij dat Sinke Komejan het proces heeft begeleid rondom de verkoop van hun pand aan de Ossenhoofdstraat in Goes.

Deal met een goed doel: nieuwe GGD-vaccinatielocatie in Zierikzee

Maak kennis met de vierde en laatste GGD-vaccinatielocatie in Zeeland! In een week tijd is het leegstaande pand in Zierikzee omgebouwd tot een vaccinatielocatie waar 570 prikken per dag gezet kunnen worden. Het is de vierde locatie in Zeeland, naast Goes, Middelburg en Terneuzen. Sinke Komejan mocht het verhuurproces begeleiden.

Het succes van splitsen: van één loods naar vier bedrijfsunits 

Het succes van splitsen: van één loods naar vier bedrijfsunits 

Wat als niemand zich meldt voor de gigantische loods die je in de verkoop hebt? Dan moet je creatief zijn. Het overkwam ondernemer Mark Lemsom. Hij besloot zijn voormalig Formidopand in Burgh-Haamstede te splitsen in vier kleinere units – en die waren al verkocht voordat de verbouwing rond was.

Notarissen, bedankt!

Notarissen, bedankt!

Voor makelaars staan de laatste paar weken van het jaar niet standaard bekend als extreem drukke weken. Veel transacties hebben we daarvoor al afgehandeld. Maar bij de notarissen waar het verkochte vastgoed passeert, is dit wel anders. Helemaal afgelopen jaar. Lees meer!

Cash nodig? En straks…?

Cash nodig? En straks…?

Wat gebeurt er als een groot deel van de wereld met piepende remmen tot stilstand komt? Het antwoord daarop gaan we de komende tijd ervaren. De ene na de andere econoom, bankier of anderzijds als specialist gebombardeerde deskundige probeert uit alle macht zinnige prognoses op te stellen van wat ons te wachten staat. Maar eerst hebben we één ding heel hard nodig: cash.

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?