Naereboutstraat 21 Koudekerke

€ 195.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

In een autovrij straatje bevindt zich deze ruime gezinswoning met heerlijke achtertuin met achterom. Er zijn onder meer vier goede slaapkamers, diepe doorzon woonkamer met tuindeur en dichte keuken.

Locatie en ligging
De Naereboutstraat is een doodlopend zijstraatje van de Dishoekseweg en het verkeer dat je er vindt is dus alleen bestemmingsverkeer. Direct voor de woning is alleen een stoep en nabij de woning is voldoende parkeerruimte in de straat. De voorzieningen die Koudekerke rijk is, zoals een bakker, basisschool en een supermarkt, zijn op loopafstand gelegen. Op enkele minuten fietsen bereik je de prachtige Walcherse kustplaatsen zoals Dishoek en Valkenisse. Voor een spannende film rij je met de auto in enkele minuten naar Vlissingen. Neem dan direct een rondje over de boulevard mee. Het is altijd boeiend om van het windorgel tot Michiel de Ruyter te rijden. Zoek je een goed restaurant of leuke winkeltjes? Dan is Middelburg een goed idee! Ook op enkele autominuten gelegen. Kortom, Koudekerke is het centrum van alles wat Walcheren leuk maakt!

Woning en tuin
Als jouw ideale gezinswoning voldoet aan o.a. de volgende kenmerken: vier ruime slaapkamers, een grote achtertuin met (fietsen)berging en achterom, een diepe en lichte woonkamer met tuindeur en een badkamer met tweede toilet; dan is deze woning zeker iets voor jou! Kom het zelf ervaren tijdens een bezichtiging.

Indeling:

Begane grond:
Portaal, hal met trap naar de 1e verdieping, trapkast, toilet, doorzon woonkamer met tuindeur en dichte met tuindeur.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e verdieping, drie mooie slaapkamers en eenvoudige badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

2e verdieping:
Overloop met opstelling c.v.-ketel en vierde slaapkamer met dakraam en bergruimte.

Overig:
Er is een ruime achtertuin met halfvrijstaande stenen berging en achterom. Er is ook een diepe voortuin.

Algemeen:
Warm water en verwarming via een HR c.v.-combiketel (merk Intergas, bouwjaar 2011). Er is deels isolerende beglazing. Woonoppervlakte ca. 120 m2. Inhoud ca. 375 m3. Perceeloppervlakte 149 m2.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Naast een asbest- en ouderdomsclausule en een 'geen-eigen-bewoningsartikel' zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden die verband houden met de verkoop door een belegger in het algemeen en deze belegger in het bijzonder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 195.000, - k.k.
Statusonder bod
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusonder bod
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Inhoud375 m³
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin, voortuin en zonneterras
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?