Zuidwelleweg 3 Noordwelle

verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Omschrijving

Wat een interessant object! Bent u op zoek naar een toplocatie in een van de mooiste dorpen van Schouwen-Duiveland? Dan is dit object mogelijk iets voor u. Aan de rand van het fraaie ringdorp Noordwelle bieden wij te koop aan dit bijzonder ruime object met schitterende vergezichten.

Deze riante bungalow met souterrain beschikt over een inhoud van ruim 1000 m3 en een woonoppervlakte van ruim 252 m2. Indien u meer ruimte wenst is ook de verdieping nog als woonruimte om te bouwen. Kortom aan ruimte geen gebrek! De woning verkeert in een goede onderhoudssituatie en is met name in de periode 2017 intern fors verbouwd o.a. door het plaatsen van een nieuwe keuken, nieuwe vloeren, stucwerk en een nieuwe haard.

Deze bungalow en vrijstaande schuur zijn gelegen op een perceel van 4440 m2 eigen grond. Het perceel is aan drie zijden goed afgesloten met volgroeide groenzones en enkele mooie fruitbomen. Eén zijde is bewust open gelaten vanwege de landelijke ligging en biedt mede door de verhoogde ligging aan alle kanten een fraai uitzicht op zowel de tuin als de aangrenzende weiden. In de weiden staan overigens regelmatig Zeeuwse knollen en dat ook nog eens op korte afstand van de Noordzeestranden. Zeeuwser wordt het niet snel. De ligging is echt een bijzonder element.

Het souterrain is zowel vanuit de hal als via buitenom toegankelijk. Doordat dit gedeelte apart toegankelijk is, is het ook prima te gebruiken als B&B ruimte of logeerruimte voor familie. Uiteraard is het ook erg geschikt als object met een mantelzorgfunctie of het houden van kantoor aan huis. Kortom, een pand met mogelijkheden. Dorps en landelijk wonen! Heeft het object uw interesse dan leiden wij u graag rond! Graag nodigen wij serieus geïnteresseerden uit voor een bezichtiging op een van de kijkdagen. Deze staan gepland op 16 en 17 september a.s. Het betreft een verkoop bij inschrijving.

Indeling
Begane grond: Via de entree komt u in een ruime hal met links van de hal de “slaapvleugel”.
Tevens toegang tot de keuken, woonkamer en souterrain. Op deze woonlaag zijn drie slaapkamers gesitueerd, waarvan de master bedroom ruim is met een afmeting van 6.5 x 3.88 meter. Naast deze slaapkamer is de badkamer gelegen. De badkamer is zowel toegankelijk vanuit de master bedroom als vanuit de hal voor de overige twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche. Rechts van de hal treft u de woonkamer. Deze riante woonkamer, met haard, beschikt over diverse zithoeken met fraaie vergezichten en twee vaste kasten. Via de hal is ook de keuken toegankelijk welke is voorzien van allerlei inbouwapparatuur.

Souterrain: Wasruimte, hal, twee bergingen, CV ruimte, badkamer met douche en wastafel en tot slot twee slaapkamers.

Algemeen
- Oplevering in onderling overleg.
- De vrijstaande schuur heeft een afmeting van circa 10 meter x 7 meter;
- Verplichting om kap op de schuur te plaatsen;
- Het perceel heeft een diepte van circa 100 meter en een breedte van circa 45 meter;
- De bouwkundige staat is prima. Het sanitair is gedateerd te noemen;
- Deels voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarmingsbron; HR combiketel 2014, houtkachel 2016
- Energielabel D

Noordwelle
Wonen in Noordwelle is landelijk wonen met rust en ruimte, op korte afstand van het Randstedelijk gebied. Het dorp kent een historisch karakter waar de circa 350 inwoners zeer zuinig op zijn. 'De Dorpsgemeenschap’ vervult een belangrijke sociale rol maar is een open gemeenschap. Veel inwoners van het dorp zijn lid van deze vereniging. Met de organisatie van gezellige avonden houdt de vereniging het dorp levendig. Voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, specialistische winkels en sportverenigingen vindt u met name in de plaatsen Burgh-Haamstede, Zierikzee en Renesse. Deze kernen zijn op korte afstand gesitueerd. Uiteraard beschikt het dorp ook over een goede busverbinding met de overige kernen op het eiland. De afstand tot Rotterdam is circa 40 minuten autorijden. Het is dan ook niet voor niets dat veel inwoners blijven werken in het Randstedelijk gebied maar wonen in een rustige plaats als Noordwelle. De duinen aan de Noordzee stranden zijn vanuit het dorp zichtbaar en met de fiets gemakkelijk aan te rijden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1971
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte250 m²
Perceeloppervlakte4410 m²
Inhoud1090 m³
Buitenruimte16 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Tuintuin rondom

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Havenplein 5
4301 JD ZIERIKZEE
T (0111)-451500
zierikzee@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?