Zuidstraat 140 Westkapelle

verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Omschrijving

Aan de voet van de zeedijk in het gezellige centrum van Westkapelle gelegen, bevindt zich dit te renoveren object met mogelijkheden op een ruim perceel van 425 m2 eigen grond. Het pand bestaat uit een klein woonhuis met grote inpandige schuur en ruime, zuidgelegen, tuin met achterom. Door de bestemming 'Gemengd' biedt dit pand diverse gebruiksmogelijkheden (zie de onderstaande lijst) en dat allemaal op een absolute toplocatie tussen het centrum en de zee. De voorzieningen zijn zeer eenvoudig en het object dient volledig te worden gerenoveerd en gemoderniseerd maar het potentieel is vanwege de diverse bestemmingsmogelijkheden enorm.

Indeling:

Begane grond:
Hal, trap naar de 1e verdieping, woonkamer, slaapkamer, eetkamer/keuken met keldertje, toilet, bijkeuken en deur naar de grote schuur met tuindeur.

1e verdieping:
Ruime overloop en twee slaapkamers.

Overig:
Ruime achtertuin met twee stenen schuurtjes en achterom.

Algemeen:
Er is geen gas. Er is elektrische verwarming. Woonoppervlakte ca. 59 m2 op begane grond en overig inpandige ruimte van ca. 40 m2 op de 1e verdieping. De schuur is ca. 70 m2. Inhoud ca. 780 m3. Perceeloppervlakte 425 m2.

Het object heeft de bestemming: 'Gemengd'. De Bestemmingsregels van de gemeente Veere geven voor deze bestemming het volgende aan:

a. bedrijven uit categorie A van de Staat van Bedrijfsactiviteiten "functiemenging";
b. detailhandel
c. dienstverlening;
d. horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1b van de Staat van Horeca-activiteiten,
e. ter plaatse van de aanduiding 'horeca ten hoogste categorie 1c': horecabedrijven uit ten hoogste categorie 1c van de Staat van Horeca-activiteiten;
f. ter plaatse van de aanduiding 'horeca ten hoogste categorie 2': horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;
g. kantoren;
h. Maatschappelijk in de vorm van bibliotheken, gezondheidszorg, jeugd- en kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, verenigingsleven en religie;
i. wonen;
j. ter plaatse van de aanduiding 'garages': uitsluitend voor garages en bergplaatsen ten behoeve van de stalling van vervoermiddelen en huishoudelijke berg- en werkruimte;
k. ter plaatse van de aanduiding 'recreatiewoning': een recreatiewoning;
l. bedrijfswoningen, daaronder begrepen de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten
m. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals parkeervoorzieningen, groen, water, erven, tuinen, sport- en speelvoorzieningen en nutsvoorzieningen.

Daarnaast is er een Voorbereidingsbesluit genomen door de gemeente Veere die het splitsen van woningen in de gemeente beperkt via het Bestemmingsplan. Meer informatie hierover is via ons kantoor op te vragen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

In de koopovereenkomst wordt onder meer standaard opgenomen dat de koper bij de notaris een bankgarantie of waarborgsom stelt ter grootte van 10% van de koopprijs.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht onder voorbehoud
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuistussenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1956
Statusverkocht onder voorbehoud
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte59 m²
Perceeloppervlakte425 m²
Inhoud780 m³
Inpandigeruimte112 m²
Indeling
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm watergasboiler eigendom
Buitenruimte
Liggingaan drukke weg en in centrum
Tuinachtertuin
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand steen
Inpandigeruimte112 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Molenwater 97
4331 SG MIDDELBURG
T (0118)-689000
info@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?