Schuttestraat 7 Koudekerke

€ 325.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Bent u op zoek naar een halfvrijstaande woning met een ruime garage op een perceel van ca. 420m²? Dan is dit uw kans, kom kijken en laat u verrassen. Schuttestraat 7 is gelegen aan een straat welke u leidt naar het Dorpsplein van Koudekerke. Deze woning is voorzien van onder andere een door-zon woonkamer, dichte keukenruimte, ruime bijkeuken en een garage van maar liefst 50m2 vloeroppervlakte. Op de eerste verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer. De tweede verdieping biedt ruimte aan een slaap- of werkkamer, overloop en de cv-opstelling. Het geheel betreft vier percelen waarvan het perceel achter de ruime garage nog gesplitst moet worden. Na splitsing ontstaat er een geheel aan eigen grond van ca. 420m².

WONEN/ SLAPEN
De woonkamer van ca.28m² is lekker licht en heeft zich op de Schuttestraat en de achtertuin met ruime garage. Via de eetgelegenheid komt u terecht in de dichte keukenruimte die nog naar eigen wens is te moderniseren en tevens toegang biedt tot de achtertuin met vrije achterom. Vervolgens komt u terecht in de bijkeuken waar zich de nodige opbergruimte bevindt. Vanuit de hal met meterkast, trapkast en toilet leidt een vaste trap naar de eerste verdieping. De eerste verdieping is voorzien van twee ruime slaapkamers en een praktisch ingedeelde badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. De badkamer welke gelegen is aan de achterzijde van de woning heeft toegang tot een plateau welke nog kan worden ingericht als dakterras. Verder bevinden zich aan de voorzijde van de woning nog de nodige opbergruimte en een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdieping heeft een overloop en een toegang tot een slaap- of werkkamer waar een dakraam voor de nodige daglichttoetreding zorgt. Tevens bevindt zich in deze ruimte de cv-opstelling en aan de voor- en achterzijde nog de mogelijkheid tot het opbergen van spullen.

TUIN
De praktisch aangelegde zij- en achtertuin biedt voldoende ruimte om uw eigen creatieve indeling ervan te maken of uw auto's er te parkeren. De vrijstaande betonnen garage biedt ruimte aan maar liefst drie auto's en meet ca. 50m2 aan vloeroppervlakte. De extra nog te splitsen achtertuin bevindt zich achter de garage en is groen aangelegd met veel planten, enkele bomen en een slingerend voetpad. Door de ligging en indeling van de percelen is er altijd wel een plaatsje te vinden in de zon of schaduw. Kortom een prettig gelegen achtertuin met veel mogelijkheden en een ruime mate aan privacy.

GOED OM TE WETEN
-Echt een woning voor iemand met twee rechterhanden
-Vrijstaande garage van maar liefst ca. 50m2 en een ruime oprit
-Centraal verwarming en warm water d.m.v. Radson VR ketel
-Het geheel bestaat uit vier percelen met een totaal van ca. 420m² eigen grond
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

OMGEVING
Koudekerke is met zijn ruim 3.360 inwoners de grootste kern van de gemeente Veere. Het biedt veel voorzieningen en is zeer gunstig (centraal) gelegen ten opzichte van de grote plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Het beschikt over veel voorzieningen zoals twee basisscholen, sporthal, breed verenigingsleven, winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien bevinden zich op zeer korte (loop-)afstand de duinen en het strand van Dishoek. Koudekerke heeft dus veel te bieden.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ 325.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishalfvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1950
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte95 m²
Perceeloppervlakte428 m²
Inhoud372 m³
Inpandigeruimte8 m²
Buitenruimte3 m²
Indeling
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in centrum
Tuinachtertuin, voortuin en zijtuin
Bergruimte
Inpandigeruimte8 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Makelaarskantoor Zwaan Koudekerke
Dorpsplein 25
4371 AB KOUDEKERKE
T (0118)-553288
info@zwaanmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?