Paardebloemwei 78 Kortgene

verkocht

Algemeen

Omschrijving

Keurig onderhouden, vrijstaande, stenen, 4-persoons recreatiewoning. Deze fijne bungalow is gebouwd op een onderhoudsvriendelijk perceel EIGEN GROND van 422m2 en gesitueerd op een heerlijke rustige locatie in het Deltonapark te Kortgene (Zeeland!).

Het kleinschalige Deltonapark is een groen park dat GEEN PARKKOSTEN kent. De aantrekkelijke zonnige tuin biedt genoeg ruimte en is rondom gelegen, met een prettig terras op het zuiden. Het is een ideale plek met veel privacy voor zonaanbidders en rustzoekers.

Het Veerse Meer bevindt zich op loopafstand, net als de jachthaven en het centrum van Kortgene met zijn gezellige eetgelegenheden en goede voorzieningen. Nationaal Park Oosterschelde, op slechts 6 km. is niet alleen een schitterend natuurgebied, maar ook een fantastisch watersportgebied. Daarbij is het prachtige Noordzeestrand snel en eenvoudig te bereiken.

Het voormalig eiland Noord-Beveland wordt gekenmerkt door rust, ruimte, water, fraaie wolkenluchten en adembenemend mooi natuurschoon. Dagelijks genieten van zon, zee, strand en schone lucht is hier de gewoonste zaak van de wereld. Voor de liefhebbers is het goed om te weten dat het gehele omliggende gebied een waar fietsparadijs is. De steden Goes, Zierikzee en Middelburg zijn met de auto binnen 20 minuten bereikbaar.

U bereikt de bungalow het eenvoudigst wanneer u de auto parkeert in het parkeerhaventje van de KLAPROOSWEI (en niet bij de Paardebloemwei). U vindt daar een degelijke afsluitbare poort (met daarop nummer 78). Via deze poort en een betegeld pad tussen het groen bereikt u snel en gemakkelijk de woning. Het huis spreekt u bij aankomst direct tot de verbeelding; zonnig, fris, licht, leuke kleurstellingen, goed verzorgd en een heel leuk plekje!

De indeling is als volgt:
De begane grond voorziet in een hal met badkamer (met douche, wastafel en toilet), gezellige woonkamer en open keuken met provisiekast en voorzien van nieuwe hoekinbouw met inbouwapparatuur. Verder zijn er 2 nette slaapkamers en een inpandige berging met meterkast en aansluiting voor wasmachine. De open slaande tuindeuren in de woonkamer geven u toegang tot een heerlijk, overdekt en zonnig terras. Onder de fraaie overkapping is het van 's morgens vroeg tot 's avonds laat uitstekend vertoeven.

Tuin
Rondom de woning ligt een onderhoudsvriendelijke tuin met een afsluitbare toegangspoort en zowel zon- als schaduwrijke plekjes. Er is heel veel privacy. In deze tuin treft u een praktische houten berging voorzien van elektriciteit.

Algemeen:
Bouwjaar 1972
Woonoppervlakte ca. 41 m2
Inhoud ca. 165 m3
Perceeloppervlakte 422 m2 eigen grond
1/11 Aandeel eigendom in de aldaar gelegen speelweide
Kunststof kozijnen (behoudens dubbele terrasdeur) en rondom ramen met dubbel glas.
Mooie veranda.
Elektrische verwarming middels airco in living (geen gasaansluiting aanwezig, dus ook geen kosten).
Warmwater d.m.v. huurboiler
Ruime centrale parking
Geen parklasten
Goede verhuurmogelijkheden
Verkoop inclusief (beslist nette) inventaris, behoudens enkele persoonlijke zaken

Kortom: Een bijzonder leuk huis dat het hele jaar door ideale recreatiemogelijkheden biedt! U hoeft er niets meer aan te doen, u kunt er echt zo in!

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoeksplicht.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijsverkocht
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuisbungalow
Type woonhuisvrijstaande woning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1972
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte45 m²
Perceeloppervlakte423 m²
Inhoud171 m³
Inpandigeruimte2 m²
Buitenruimte17 m²
Indeling
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Energie
Warm waterelektrische boiler huur
Buitenruimte
Liggingbeschutte ligging
Tuintuin rondom
Bergruimte
Schuur/bergingvrijstaand hout
Inpandigeruimte2 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Boot Makelaars
Hoofdstraat 79 a
4484 CD KORTGENE
T (0113)-301234
info@bootmakelaars.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?