J.D.van Mellestraat 106 Goes

€ 299.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving

Deze hoekwoning is ruimer dan verwacht! Aan de J.D.van Mellestraat 106 te Goes ligt deze hoekwoning met vijf slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer en een ruime garage! De woning is door de jaren op veel punten vernieuwd en daarnaast ook nog eens uitgebreid. Zo is de woonkamer verlengd door een aanbouw aan de achterzijde en zijn er op zolder door de grote dakkapellen twee slaapkamers gerealiseerd.

Daarnaast zijn een groot aantal zaken geüpdate, zoals kunststof kozijnen met HR++ glas rondom, dakisolatie, de badkamer, het elektra en alle wandafwerkingen. Daarmee is de woning zo goed als af en biedt het meer ruimte dan de gevel doet vermoeden.

De begane grond bestaat uit een lange woonkamer met open keuken, de eerste verdieping uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping volgen de vierde en vijfde slaapkamers. Dit alles ligt op een perceel van 218 m2 eigen grond met een tuin op het zuidoosten gericht.

De entree is aan de rechterkant van de voorzijde terug te vinden en komt uit in de hal. De hal geeft direct toegang tot de woonkamer en daarnaast het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Een van de gave aspecten van de woning is de diepe woonkamer en open keuken. Voorin is een zithoek gesitueerd met achterin bij de keuken de eethoek. De keuken is bij de woonkamer getrokken en daardoor is het een mooie open ruimte geworden. Hierna is door de aanbouw in 2017 nog een extra stuk aan de woonkamer gecreëerd. Vanuit dit gedeelte is er toegang tot de achtertuin.

Vanaf de overloop op de eerste verdieping zijn vier ruimtes te bereiken. De badkamer en de eerste slaapkamer liggen aan de voorkant. De badkamer bestaat uit een bad, wastafel en tweede toilet. Achterin liggen de volgende twee kamers. De kleinere van de twee is in gebruik als wasruimte en heeft hier dus ook de aansluitingen voor. Eventueel kan deze nog wel gebruikt worden als slaapkamer.

Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping is vervolgens de ruime tweede verdieping te bereiken. Deze is zo ruim doordat er twee grote dakkapellen zijn geplaatst op het dak, waardoor ook de twee slaapkamers van een mooi formaat zijn.

Naast de ruimte in de woning is dit ook nog rondom de woning te vinden. De onderhoudsarme achtertuin is op het zuidoosten gelegen en zowel via de woning als de achterom te bereiken. Direct achter de woning is een overkapping gerealiseerd.

Aan de linkerkant is vervolgens de garage te bereiken. Deze is extra groot en heeft naast het voorste gedeelte aan berging achterin ook nog een tweede ruimte. De garage is voorzien van dak- en wandisolatie, water en verwaring.

Kenmerken

Overdracht
€ 299.000, - k.k.
Statusbeschikbaar
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort woonhuiseengezinswoning
Type woonhuishoekwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1959
Statusbeschikbaar
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte133 m²
Perceeloppervlakte218 m²
Inhoud535 m³
Inpandigeruimte31 m²
Indeling
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Energie
Warm waterc.v.-ketel
Buitenruimte
Liggingaan rustige weg en in woonwijk
Tuinachtertuin en voortuin
Bergruimte
Inpandigeruimte31 m²

Foto's

house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house
house

Locatie

Plattegronden

house
house
house
house

Video

Brochure

Zonnestand

ik wil graag:

Sinke Komejan Makelaars
Oostwal 2 c
4461 JT GOES
T (0113)-251000
goes@sinke.nl

onze vestigingen:

 
Goes Oostwal 2-c
4461 JT Goes
T. (0113) 251 000
Stuur een e-mail
Whatsapp
Middelburg Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 68 90 00
Stuur een e-mail
Whatsapp
Zierikzee Havenplein 5
4301 JD Zierikzee
T. (0111) 45 15 00
Stuur een e-mail
De Hypotheekshop Molenwater 97
4331 SG Middelburg
(0118) 642 007
Stuur een e-mail
Een geheel vrijblijvende waardebepaling van uw huis?